Zout

Zout is natuurlijk de bekendste smaakmaker die er is. Iedereen heeft wel een zoutpotje in zijn keukenla staan. Maar wist je dat je nog veel meer mogelijkheden hebt dan het ‘standaard’ keukenzout? Er zijn zoveel verschillende zouten die jouw gerechten een nog veel grote smaakboost geven! Bij BBQdirect vind je verschillende, heerlijke zouten uit verschillende delen van de wereld. Allen van fantastische kwaliteit. Hier vind je pure zouten maar ook zouten met een heerlijke toevoeging. Met deze verschillende zouten maak je jouw gerechten nog lekkerder!

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Zeeuwsche Zoute

Bij BBQdirect vind je ook verschillende zouten van het merk ‘Zeeuwsche Zoute’. Dit is zout dat rechtstreeks vanuit de Oosterschelde komt. Het Zeeuws zout uit de Oosterschelde is grof zout en puur en uniek van smaak. Dit grove zout wordt ook als basis gebruikt over verschillende, overheerlijke combinaties mee te maken. Denk bijvoorbeeld aan zeezout met zwarte knoflook of zeezout met Wakamé zeewier. Probeer deze verschillende combinaties maar eens en je zult niet weten wat je proeft, wat een verschil met het standaard keukenzout! Hiermee gaan je gerechten echt naar een nog hoger niveau!

Terre Exotique zouten

Naast Zeeuwsche Zoute vind je bij BBQdirect ook verschillende zouten van Terre Exotique. Deze bijzondere zouten komen uit verschillende delen van de wereld. Zo vind je hier bijvoorbeeld het Fleur de Sel zout uit Madagascar of het Wijnmakers zout uit Frankrijk. Alle zouten hebben een unieke smaak en zijn de ultieme smaakmakers voor ieder gerecht!

Contact

Wil je graag jouw smaakpalet uitbreiden met verschillende, bijzondere zouten van BBQdirect, maar wil je hier graag eerst nog wat meer informatie over? Neem dan contact op met BBQdirect. Je komt dan altijd in contact met een BBQ expert die je kan helpen met al je vragen en die jou met alle liefde vertelt welke verschillende zouten je het beste kan combineren met bepaalde gerechten. Het standaard keukenzout is verleden tijd en je gaat voortaan heerlijke gerechten maken met deze heerlijke, bijzondere zouten!

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.