Plancha BBQ

Breid de mogelijkheden op jouw kamado BBQ nog veel verder uit met dit accessoire! Een plancha voor je BBQ is het ideale accessoire om nog veel meer verschillende gerechten te kunnen bereiden! Tegenwoordig is BBQ’en namelijk niet meer enkel een satéstokje of een speklap grillen ( kan natuurlijk nog altijd 😉 ), maar je kunt je op de BBQ volledig uitleven met verschillende gerechten. Hier heb je natuurlijk wel de juiste accessoires voor nodig! Een plancha is zo’n accessoire dat iedere echte BBQ’er in zijn set moet hebben!

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Mogelijkheden plancha BBQ

Een plancha is een gietijzeren bakplaat en is ideaal voor in een kamado BBQ. Een groot voordeel van dit accessoire is dat je deze aan beide kanten kan gebruiken. De plancha is namelijk voorzien van een gladde kant en een geribbelde kant. De geribbelde kant is perfect voor het echte grillwerk, ideaal dus om verschillende soorten vlees, vis en groenten op te grillen. Draai je de bakplaat om, dan heb je een gladde zijde. Deze kant is uitermate geschikt om bijvoorbeeld een lekker eitje of pannenkoeken op te bakken. Op deze manier kun je dus ontzettend veel verschillende producten en gerechten gaan bereiden dankzij de plancha op je BBQ.

Heel of half?

Bij BBQdirect vind je halve en hele gietijzeren bakplaten. Kies je voor een hele bakplaat, dan kun je het gehele grilloppervlak van je kamado gebruiken. Wanneer je kiest voor een halve plancha, houd je nog genoeg ruimte over om een andere bereidingstechniek toe te passen aan de andere kant van je kamado. Voor deze ruimte kun je bijvoorbeeld kiezen voor een halve gietijzeren rooster of een half RVS rooster. Zo worden je mogelijkheden eindeloos!

Jouw perfecte accessoire!

Lijkt dit accessoire jou wel wat en wil je graag aan de slag met deze bakplaat om de lekkerste gerechten te gaan bereiden? Maar twijfel je nog welke gietijzeren bakplaat het beste op jouw kamado BBQ past? Neem dan gerust even contact op met BBQdirect. Je komt dan altijd in contact met een BBQ professional die al jarenlang werkt op deze accessoires en precies weet welke bakplaat het beste op jouw kamado BBQ past. Zo weet je zeker dat jij op het perfecte accessoire aan de slag kunt. Dat worden heerlijke BBQ avondjes!