Yakiniku Shichirin, aan de slag als een chef!

Een YAKINIKU shichirin grill is niet zomaar een BBQ. Deze grill staat voor mensen bij elkaar brengen en samen grillen op een traditionele Japanse grill. Ga op een mooie zomeravond lekker met een gezelschap rond de tafel zitten, zet (h)eerlijke ingrediënten op tafel, de shichirin in het midden en grillen maar! Genieten samen van de lekkerste gerechten. De YAKINIKU shichirin komt in 2 formaten, rond en rechthoekig. Rond is net wat meer geschikt voor thuisgebruik.

YAKINIKU | BBQdirect

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

YAKINIKU Shichirin, een bijzondere BBQ

Werken op deze Japanse BBQ is een sociale vorm van BBQ’en. Mensen bij elkaar brengen, de tafel gevuld met lekker eten en grillen maar. Grillen op een Shichirin is niet zomaar barbecueën. Dit is een hele andere discipline. Verfijnder, eleganter en kleiner. Op deze Shichirin bereid je de heerlijkste gerechten met veel precisie. Vergelijkbaar met gourmetten wordt het eten gepresenteerd in kleine porties. Iedereen bereidt zijn of haar eigen eten naar wens op de Japanse Konro Grill.

YAKINIKU Shichirin accessoires

Als je echt op z’n Japans wil grillen op je YAKINIKU Shichirin, heb je niet voldoende aan enkel je BBQ. Daardoor heb je bepaalde accessoires en houtskool nodig. De ideale houtskool voor in je YAKINIKU Shichirin is Binchotan houtskool. Deze bijzondere houtskoolsoort is ontzettend hard en heeft de eigenschap dat het ongeveer 4 tot 6 uur kan branden, en als het eenmaal gedoofd is, kun je het tot 3 uur hergebruiken. Naast deze houtskool heb je dus ook nog een aantal accessoires nodig om echt goed te kunnen werken op je Shichirin. Denk bijvoorbeeld een pincet om heel secuur jouw ingredienten op de grill te leggen en eraf te halen. De rechte pincet wordt volgens Japanse traditie altijd gebruik om rauw vlees op de grill te leggen, een gebogen pincet gebruik je om het vlees dat gaar is van de Konro Grill af te halen. Daarnaast kun je natuurlijk de lekkerste spiesen op de YAKINIKU Shichirin klaarmaken. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes van 1.0 mm, 1.5 mm en 2.5 mm en ideaal om te gebruiken in combinatie met de Yakinitori bars.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Shichirin grill, maar zou je hier graag eerst nog wat meer informatie over willen ontvangen voordat je tot aankoop overgaat? Dat is natuurlijk geen enkel probleem! Neem even contact op met BBQdirect, dan kom je altijd in direct contact met een BBQ professional die je alles over deze bijzondere BBQ kan vertellen!