BBQ-en op 't hoogste level met onze smaakmakers!

BBQ smaakmakers zijn dé manier om je barbecue gerechten naar een hoger niveau te tillen. Van rubs en BBQ sauzen tot azijn en zouten. Er is een scala aan smaken om uit te kiezen. Hierdoor kun je eindeloos experimenteren en elke keer weer nieuwe smaken creëren.

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

BBQ Smaakmakers van BBQdirect

Wil je graag jouw gerechten van de BBQ helemaal afmaken, kies dan voor de heerlijke BBQ smaakmakers van BBQdirect. Experimenteer lekker met de verschillende smaken en ontdek welke smaak jij het lekkerst vindt. Vind je het lastig om een goede keuze te maken? Neem dan gerust contact op met BBQdirect. Je komt dan altijd in contact met een BBQ professional, geef aan welk gerecht je wil gaan bereiden en wij adviseren welke smaakmaker je het beste kan gaan gebruiken. Zodat jij voortaan de lekkerste gerechten kan gaan bereiden op je BBQ!

Contact

Wil je graag heerlijk gaan BBQ’en en aan de slag met verschillende smaakmakers maar vind je het lastig om een keuze te maken? Wij helpen je graag! Neem daarvoor contact op met BBQdirect. Een BBQ expert zal je altijd op de juiste manier adviseren zodat je goed voorbereid aan de slag kan op jouw BBQ!

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.