Grill Guru Compact, neem hem mee!

Heb je een klein tuintje of balkon en wil je toch graag lekker aan de slag op een kamado BBQ? Dan is de Grill Guru Compact een ideale kamado voor jou! Hierop kun je alles wat je op een grotere kamado ook kan, alleen dan in kleiner formaat uiteraard. Dankzij het compacte formaat en het gewicht is het compacte model van Grill Guru ook ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen naar een picknickplek, dakterras of zelfs in de caravan op vakantie. 

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

De onderdelen van de Grill Guru Compact

Heb je een klein tuintje of balkon en wil je toch graag lekker aan de slag op een kamado BBQ? Dan is de Grill Guru Compact een ideale kamado voor jou! Hierop kun je alles wat je op een grotere kamado ook kan, alleen dan in kleiner formaat uiteraard. Dankzij het compacte formaat en het gewicht is het compacte model van Grill Guru ook ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen naar een picknickplek, dakterras of zelfs in de caravan op vakantie. Overal waar je maar wilt gaan BBQ’en, je kunt nu je nieuwe beste vriend met je meenemen!

De onderdelen van de Grill Guru Compact

Met de Grill Guru Compact kamado haal je een prachtige, kleine kamado in huis. Deze compacte kanjer gaat jou ongetwijfeld veel plezier opleveren! De Grill Guru Compact wordt standaard geleverd met de volgende onderdelen:

  • Gepoedercoate topvent: Hiermee kun je de zuurstoftoevoer aanpassen en dus de temperatuur van de kamado reguleren.
  • RVS grillrooster met een doorsnede van 33 cm: Om de lekkerste ingrediënten op te grillen!
  • Dome thermometer: Hierop kun je de temperatuur van binnen in je kamado aflezen
  • Vuurkorf en vuurring van vuurvast keramiek: Om de kolenmand in te plaatsen.
  • Plate Setter: Het accessoire om indirect te kunnen BBQ’en. Hierdoor komen je ingrediënten niet in direct contact met het vuur, maar tover je jouw kamado om tot een grote oven.
  • Regenhoes: Bescherm je kamado tegen alle weersomstandigheden, zodat hij jarenlang meegaat.
  • Draagbaar frame: Dankzij het frame kun je jouw kamado overal mee naartoe nemen, voorzien van twee bamboe handvatten.
  • Kolenrooster: Om het as te scheiden van je houtskool.

De kamado heeft een hoogte van 62 centimeter en een doorsnede van 40 centimeter.

Grill Guru Compact accessoires

Zoals je hierboven ziet wordt deze Grill Guru kamado al vrij compleet geleverd zodat je direct aan de slag kan met de bereiding van verschillende gerechten. Maar wil je meer mogelijkheden op je kamado creëren? Dan raden wij aan om je BBQ set uit te breiden met verschillende BBQ accessoires! Je hebt natuurlijk de musthave accessoires die iedere BBQ’er absoluut moet hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een set met goede BBQ handschoenen en de juiste borstel om je roosters goed schoon te houden. Naast deze musthave accessoires zijn er natuurlijk nog veel meer accessoires voor deze compacte kamado verkrijgbaar. Wie wil er nou niet de lekkerste steaks grillen op z’n eigen kamado? Daarvoor is het gietijzeren rooster het perfecte accessoire! Hierdoor krijg je prachtige en smaakvolle grillstrepen op je vlees, welke pitmaster wil dat nou niet?

Naast deze voorbeelden zijn er nog veel meer Grill Guru accessoires waarmee je jouw arsenaal kan uitbreiden!

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de compacte Grill Guru kamado maar zou je hier graag nog wat meer informatie over willen? Neem dan contact op met BBQdirect! Je komt dan altijd in contact met een BBQ professional die je kan helpen met al je vragen en die je alles kan vertellen over deze bijzondere kamado!

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.