Geniet van heerlijke smaken met een smoker BBQ!

Houd jij ook zo van de karakteristieke rooksmaak van een barbecue? Heb je dan al eens naar een smoker barbecue gekeken? Een smoker stamt af van het echt Amerikaans barbecueën. Het garen van je ingrediënten op deze BBQ duurt misschien wat langer, maar hij zorgt wel voor het optimale resultaat van jouw vlees, vis of groente. Wanneer je gaat garen op een smoker zul je merken dat het vlees heerlijk mals blijft en niet zal uitdrogen aan de buitenkant. Wanneer je indirect gaat grillen blijft niet alleen de structuur van het vlees optimaal, die heerlijke rooksmaak trekt ook nog in het vlees. Dat wordt genieten! Bekijk hieronder de smoker BBQ’s van BBQdirect.

Mogelijkheden van een smoker BBQ

Bij BBQdirect is een smoker barbecue verkrijgbaar van in verschillende formaten. Of je nou met een kleine of grote groep wil barbecueën, bij ons vind je altijd de juiste BBQ. De smoker biedt naast de ultieme barbecue beleving ook een ontspannende gezelligheid. Op dit apparaat kun je eigenlijk alles bereiden. Wil je bijvoorbeeld een keer iets anders bereiden dan een grote hoeveelheid vlees? Je kunt er ook gewoon een lekker broodje of pizza in leggen. Je kunt stukken vlees braden in de smoker maar ook grote stukken vlees langzaam laten garen. Hierbij moet je wel zorgen voor een constante temperatuur. Let hierbij wel op dat met een smoker het vaak iets langer duurt om het vlees goed te garen.

Werking van een smoker BBQ

Met een BBQ smoker bereid je jouw gerechten langzaam op een lage temperatuur, zonder dat je ingrediënten direct boven de hittebron worden geplaatst. Zoals gezegd is de bereidingstijd wat langer, hierdoor gaan de kolen of houtsnippers die in de rookbox zitten smeulen door de warmte. De rook die ervan afkomt geeft die authentieke rooksmaak aan je gerecht. Heerlijk! Een ander groot voordeel van de BBQ smoker is dat het vlees ontzettend mals wordt en dat de kans dat je ingrediënten aanbranden ontzettend klein is. Met een BBQ smoker ben je gegarandeerd van een avondje heerlijk BBQ’en en genieten van de lekkerste gerechten!

De smokers van BBQdirect

Als je op zoek bent naar een mooie smoker barbecue, ben je bij BBQdirect aan het juiste adres! Hier vind je de perfecte BBQ om echt op z’n Amerikaans te kunnen BBQ’en. In Nederland is de smoker BBQ aan populariteit aan het winnen, maar nog bij veel mensen onbekend. Wij begrijpen dan ook goed dat je nog wat vragen hebt over de werking van dit bijzondere apparaat. Heb je nog vragen over de Smoker? Neem dan contact op met BBQdirect. Bij ons staat er altijd een BBQ professional voor je klaar om je te helpen met al je vragen!

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.