Bekijk een keramische barbecue bij BBQdirect!

Als het gaat om buiten koken, zijn keramische barbecues de populairste keuze van het moment. Met hun veelzijdigheid, duurzaamheid en uitstekende warmtebehoud hebben ze de harten van barbecuefanaten over de hele wereld veroverd. Bij BBQdirect vind je keramische BBQ’s in veel verschillende formaten en van veel verschillende merken.

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Wat is een keramische BBQ?

Keramische barbecues, ook wel bekend als kamado’s, vinden hun oorsprong in het oude Japan. Ze werden traditioneel gebruikt voor het bereiden van rijst, maar tegenwoordig kun je er veel meer mee. Het unieke ontwerp van de keramische BBQ zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je de meest smakelijke gerechten kunt bereiden. Een van de grootste voordelen van keramische BBQ’s is hun uitstekende warmtebehoud. Dankzij het keramische materiaal kunnen ze de warmte veel langer vasthouden dan traditionele barbecues. Dit betekent dat je minder houtskool of brandstof nodig hebt om een constante temperatuur te handhaven, wat op de lange termijn kostenbesparend kan zijn.

Mogelijkheden keramische barbecue

Bovendien maakt het superieure warmtebehoud van keramische BBQ’s het mogelijk om op lage temperaturen te garen. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor slow-cooking en het bereiden van sappige, malse stukken vlees. Of je nu pulled pork, brisket of een hele kalkoen wilt maken, een keramische barbecue biedt de perfecte omgeving voor langzaam garen en het ontwikkelen van de lekkerste smaken. Een ander voordeel van de kamado is hun veelzijdigheid. Door de gecontroleerde luchtstroom en temperatuurregeling kun je niet alleen grillen en roken, maar ook bakken, stomen en zelfs pizza’s bereiden. Met de juiste accessoires kun je je kamado transformeren tot een volledig functionele buitenkeuken. Of je nu zin hebt in een sappige steak, gerookte zalmfilet of zelfgemaakte pizza, een keramische barbecue kan het allemaal aan!

Kamado’s van BBQdirect

Bij BBQdirect vind je verschillende soorten kamado’s. Wij bieden een ruime keuze in verschillende merken en diverse formaten. Prachtige merken als Grill Guru, Auplex, Grizzly Grills en Yakiniku. Hier vind je ook voor ieder merk de geschikte accessoires zodat je het optimale uit jouw kamado kan halen. Bekijk de verschillende merken en kijk welke je het mooist vindt en welke het beste in je tuin past. Het is namelijk niet zomaar een aankoop, maar een aankoop die je leven zal veranderen! Wanneer je zo’n prachtig apparaat in je tuin hebt staan ben je namelijk waarschijnlijk niet meer weg te slaan achter je keramische vriend.

Contact

Ben je geïnteresseerd in een keramische BBQ van BBQdirect, maar twijfel je nog welk merk het beste bij jou past? Neem dan gerust even contact met ons op. Een BBQ expert helpt jou graag met het maken van de juiste keuze!

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.