Grizzly Grills Compact

Ben je op zoek naar een kleinere kamado? Bijvoorbeeld omdat je een (stads)tuintje of een balkon hebt. Of misschien neem je jouw kamado graag mee naar het park of op vakantie. Misschien heb je al wel een grote kamado en zoek je nog een compacte kamado om tegelijkertijd bijgerechten op te bereiden. Voor al deze opties is de Grizzly Grills compact een ideale kamado! Deze keramische BBQ kan alles wat een groter model ook kan, maar dan in een wat kleiner formaat.

Grizzly Grills

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Mogelijkheden Grizzly Grills Compact

Wanneer je een kamado tot je beschikking hebt wil je hier natuurlijk zo veel en zo vaak mogelijk van genieten. Hoe handig is het dan als je jouw kamado BBQ gewoon overal mee naartoe kan nemen? Met deze compacte kamado van Grizzly Grills is dat een fluitje van een cent! Dankzij het kleine formaat, het lichte gewicht en het handige draagbare onderstel kun je jouw nieuwe keramische vriend voortaan overal mee naartoe nemen. Picknicken in het park? Dagje naar het strand? Op vakantie met de caravan? De Grizzly Grills compact gaat overal met je mee! Met een rooster diameter van 38 cm kun je voor 2 personen lekker BBQ’en. De Compact wordt standaard vrij compleet geleverd met onder andere een plate setter. Met dit accessoire kun je direct aan de slag met verschillende (indirecte) bereidingen op je kamado. De plate setter is namelijk een hitteschild dat je boven de kolen plaatst. Dit zorgt ervoor dat de ingrediënten die je op het rooster legt niet in direct contact komen met het vuur, je creëert dus eigenlijk een soort oven. Perfect om je vlees langzaam te laten garen!

Grizzly Grills Compact accessoires

Zoals gezegd wordt deze Grizzly Grills kamado vrij compleet geleverd. Maar om het maximale uit deze compacte kamado te halen adviseren wij om je BBQ set verder uit te breiden met verschillende BBQ accessoires. Sommige accessoires zijn onmisbaar, denk bijvoorbeeld aan hittebestendige handschoenen of een goede BBQ tang. Daarnaast zijn er natuurlijk nog tal van andere accessoires die je nog veel meer mogelijkheden geven op je kamado. Kijk bijvoorbeeld eens naar de verschillende gietijzeren accessoires! Uiteraard zijn er ook Grizzly Grills accessoires die specifiek geschikt zijn voor deze compacte kamado. Denk bijvoorbeeld aan de beschermhoes.

Neem contact op met BBQdirect

Ben je nieuwsgierig geworden naar de kamado’s en/of accessoires van dit mooie merk maar wil je eerst nog wat extra informatie inwinnen voordat je tot aankoop overgaat? Neem daarvoor contact op met BBQdirect! Je komt dan altijd in contact met een BBQ professional die met alle liefde al jouw vragen beantwoordt en je van een gedegen advies zal voorzien.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.