Grizzly Grills XL

Ben je op zoek naar een grote kamado voor in de horeca of om voor grote groepen te BBQ’en? Dan is deze Grizzly Grills XL echt wat voor jou! Met deze keramische reus creëer je onwijs veel mogelijkheden voor het bereiden van verschillende gerechten. Je kunt tal van kooktechnieken toepassen zoals grillen, warm en koud roken, bakken, searen, low ’n slow bereidingen en nog veel meer! Met een roosteroppervlak van 60 centimeter heb je genoeg ruimte om de hele familie van de lekkerste gerechten te voorzien. Je kunt zelfs de hele straat uitnodigen voor een heerlijk BBQ feestje. Dat wordt genieten!

Grizzly Grills

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.
Grizzly Grills Gietijzeren Rooster XL
Sale
Grizzly Grills Gietijzeren Rooster XL
Oorspronkelijke prijs was: €79,95.Huidige prijs is: €69,95.
Grizzly Grills One Minute Lighter
Sale
Grizzly Grills One Minute Lighter
Oorspronkelijke prijs was: €70,95.Huidige prijs is: €60,31.

Mogelijkheden van de Grizzly Grills XL

De Grizzly Grills XL is gemaakt van hoogwaardig keramiek. Een fantastisch apparaat waarop je heerlijk je gang kan gaan met verschillende ingrediënten en kooktechnieken. Of je nu een heerlijke ribeye of picanha wil bereiden, of dat je graag broden of taarten bakt, het is allemaal mogelijk op jouw kamado! Je kunt je kamado BBQ zelfs omtoveren tot een echte pizza oven en de lekkerste, verse pizza’s bakken! Wat veel mensen echt lekker vinden aan gerechten van de kamado, is de klassieke rooksmaak. Er wordt vaak gedacht dat deze rooksmaak afkomstig is van het houtskool, maar dit is niet het geval. Rooksmaak creëer je door gebruik te maken van rookhout. Dankzij de ingebouwde chipfeeder kun je op de Grizzly Grills XL gemakkelijk houtsnippers toevoegen. Hierdoor hoef je de deksel niet te openen en het kookproces niet te verstoren.

Deze kamado wordt standaard geleverd met onderstel en zijtafels. Dankzij het onderstel met 4 wielen kun je jouw grote kamado verplaatsen en met de remmen zet je de BBQ op de beste plek in je tuin. De twee bamboe zijtafels zijn ideaal om je gerechten op voor te bereiden of je BBQ accessoires op te leggen. Hiernaast wordt de Grizzly Grills XL geleverd inclusief chipfeeder, aspook, houtskoolmand, 2 halve plate setters en 2 halve RVS roosters (60 cm)

Grizzly Grills XL accessoires

De extra large kamado van Grizzly Grills wordt al vrij compleet geleverd zodat jij direct aan de slag kan op je nieuwe BBQ. Maar je kunt natuurlijk nog veel meer met deze kamado! Om het optimale uit de BBQ te halen adviseren we om verschillende accessoires aan je BBQ set toe te voegen. Zo heeft iedere BBQ’er een aantal ‘musthave’ accessoires nodig. Denk bijvoorbeeld aan goede hittebestendige handschoenen, een BBQ aansteker of aanmaakblokjes om je houtskool aan te steken en een goede BBQ tang. Naast deze universele accessoires vind je bij BBQdirect ook nog specifieke Grizzly Grills accessoires die enkel te gebruiken zijn voor dit XL model.

Neem contact op met BBQdirect

Wil je wat meer informatie over de Grizzly Grills XL? Neem dan contact op met BBQdirect! Je komt dan altijd in contact met een BBQ expert die al jouw vragen beantwoordt en je kan voorzien van het beste BBQ advies!

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.