Auplex 13 inch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Auplex kamado

Op zoek naar een betaalbare kamado? Bekijk dan eens de prachtige kamado’s van Auplex! De Auplax kamado is verkrijgbaar in vijf verschillende formaten. Dus of je nou een bescheiden (stads)tuintje hebt en graag met een klein gezelschap wil BBQ’en, of je wil de hele straat uitnodigen, je vindt altijd wel een geschikte Auplex kamado! Met een kamado van Auplex ben je verzekerd van een zeer goede kamado, voor een heel schappelijk prijsje!

Voordelen van een kamado

Een kamado wordt vervaardigd uit een speciaal soort versterkte klei. Dit leidt tot een zeer vuurvaste keramische schaal binnenin de BBQ. Hierdoor houdt de kamado haar warmte heel goed vast, is de temperatuur beter te reguleren en heb je minder kolen nodig. De temperatuur is bij een kamado BBQ dus erg stabiel en door middel van de luchtschuiven goed te reguleren. Dit maakt de kamado erg veelzijdig. Zo kun je hem op hele lage temperaturen gebruiken voor bijvoorbeeld slow cooking, of op hele hoge temperaturen om bijvoorbeeld te grillen. Dit is een unieke eigenschap van kamado en zorgt ervoor dat u met één apparaat ontzettend veel verschillende gerechten kunt bereiden.

Auplex kamado van BBQdirect

De kamado BBQ heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Echter is het wel een flinke investering, je zou het een investering voor het leven kunnen noemen. Waar je een stalen BBQ al voor een paar tientjes kunt kopen, ligt de prijs voor een kamado toch een stuk hoger. Toch heb je met een Auplex kamado een ontzettend goede kamado voor een hele mooie prijs! De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed!

Onderdelen Auplex kamado

Een kamado van Auplex bestaat uit een aantal onderdelen. Uiteraard de keramische BBQ in een onderstel inclusief geremde wielen. Daarnaast zitten er aan de grote modellen handige zijtafels van bamboe. Deze zijn ideaal om je gerechten op voor te bereiden of je BBQ accessoires op neer te leggen. Ook zit er standaard een RVS grillrooster bij de kamado. De kamado bestaat ook uit een keramische vuurkorf, keramische vuurring, kolenrooster en een gietijzeren topvent.

Auplex accessoires

Zoals gezegd wordt deze kamado al vrij compleet geleverd, zodat je al aan de slag kan gaan op je kamado. Maar je wil natuurlijk meer, je wil het optimale uit deze mooie kamado halen. Dit doe je met Auplex accessoires! Voor ieder formaat vind je hier geschikte accessoires die het werken op de kamado leuker, makkelijker én lekkerder maken! Met deze accessoires creëer je ook een stuk meer mogelijkheden om nog meer verschillende gerechten te kunnen bereiden.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Auplex kamado maar zou je hier graag nog wat meer over willen weten? Neem dan contact op met BBQdirect! Je komt dan altijd in contact met een BBQ professional die je kan helpen met al je vragen en die je alles kan vertellen over deze bijzondere kamado!