Valhal Outdoor

Het prachtige merk Valhal Outdoor kent zijn oorsprong in het land van de Vikingen; Denemarken. Dit merk is ontwikkeld om nog meer plezier en gemak te ervaren tijdens het buiten koken. Dit komt terug in ontzettend veel mooie, gietijzeren accessoires zoals Dutch Ovens, skillets en bijpassende accessoires. Een merk dat staat voor kwaliteit!

Valhal Outdoor logo | BBQdirect

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Het beste gietijzer van Valhal Outdoor

Gietijzer is bij uitstek het materiaal waar iedere BBQ’er graag mee werkt. Het materiaal is ideaal om mee op open vuur of in je BBQ mee te werken. Gietijzer wordt ook door gebruik alsmaar mooier. Een bekend gietijzeren accessoire is natuurlijk de Dutch Oven. Van het merk Valhal Outdoor vind je verschillende formaten Dutch Ovens. Van een kleinere pan die ideaal is om bijvoorbeeld sauzen in te bereiden, tot een joekel van een pan met een inhoud van 8 liter waarmee je jouw hele familie van een heerlijke stoofpot kan voorzien.

Een ander populair gietijzeren accessoire is de skillet. Ook van dit accessoire vind je ontzettend veel verschillende modellen van Valhal Outdoor. Een skillet is de perfecte pan om vlees dicht te schroeien, stevigere vis of schaaldieren in te bakken, groenten in te karamelliseren en nog veel meer! Het gietijzer zorgt ervoor dat de skillet ontzettend heet kan worden en deze warmte ook goed kan vasthouden. Een ideaal, veelzijdig accessoire dus!

BBQ accessoires

Een Dutch Oven, skillet of een ander accessoire van Valhal Outdoor is natuurlijk fantastisch om aan je BBQ set toe te voegen. Dit geeft je nog meer mogelijkheden om verschillende gerechten te kunnen bereiden op jouw BBQ. Maar naast deze accessoires vind je bij BBQdirect natuurlijk nog veel meer BBQ accessoires. Sommige accessoires zijn leuk en fijn om erbij te hebben, maar andere accessoires zijn echt essentieel. Denk bijvoorbeeld aan het juiste accessoire om je BBQ aan te steken, goede BBQ handschoenen en een beschermhoes. Bekijk al onze accessoires en ga compleet aan de slag op jouw BBQ!

Contact

Ben jij geïnteresseerd in één van de accessoires van Valhal Outdoor maar wil je hier graag nog wat meer over weten? Stel dan je vraag via ons contactformulier. Je komt dan altijd in contact met een BBQ expert die jou kan helpen met al je vragen. Uiteraard voorzien we jou ook van het beste advies zodat je met de juiste accessoires aan de slag kunt gaan!