Auplex kamado 23,5 inch, betaalbare XL kamado

Zoek je een betaalbare XL kamado? Dan is deze extra grote Auplex kamado 23,5 inch echt wat voor jou! Deze grote keramische barbecue is uitermate geschikt voor de fanatieke thuiskok. Ga aan de slag met BBQ technieken zoals bakken, grillen, low ‘n slow cooking, stoven, searen, warm roken en koud roken. Met een grilloppervlakte van 52 cm kun je voor grote gezelschappen lekker BBQ’en. Wil je graag aan de slag met deze XL kamado? Kies dan voor een losse kamado, een mooie startset of één van de Auplex accessoires van BBQdirect!

Auplex kamado

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Wat kun je allemaal op een Auplex kamado 23,5 inch?

De Auplex Kamado van 23,5 Inch is het XL model van de Auplex kamado’s. Met het grote grillrooster van 52 centimeter kun je bijvoorbeeld een grote kalkoen, 20 hamburgers, 8 hele kippen, 10 volledige spareribs of 10 malse steaks op bereiden! Deze kamado barbecue is van hoge kwaliteit en uitermate geschikt voor in je tuin. Het keramiek is prachtig afgewerkt aan zowel de binnen- als buitenkant, dit maakt het dan ook nog een echte blikvanger in je tuin! Natuurlijk kun je op deze kamado ‘klassiek’ BBQ’en, maar je hoeft het echt niet te houden bij speklappen en satéstokjes! Je kunt er op grillen, slow cooken, stoven, bakken en ga zo maar door. Als je wil kun je hierop dus de ene avond een pizza bakken en de volgende ochtend er een heerlijk brood of taart op bakken. De mogelijkheden op deze de Auplex kamado 23,5 inch zijn eindeloos!

Onderdelen Auplex 23,5 inch kamado

De Auplex Kamado 23,5 inch XL wordt vrij compleet geleverd met de volgende onderdelen: Een volledig RVS onderstel met twee geremde wielen, glasvezel afdichting in plaats van vilt, bamboe zijtafeltjes waar je de jouw accessoires op kan leggen of je gerechten op kan voorbereiden, RVS grillrooster, keramische vuurkorf, keramische vuurring, kolenrooster, en verstelbare margrietschijf van gietijzer.

Met deze onderdelen kun je meteen aan de slag met de bereiding van verschillende gerechten. Maar je wil natuurlijk het maximale uit deze kamado halen. Hiervoor heb je verschillende BBQ accessoires nodig. Bij BBQdirect vind je voor iedere Auplex kamado verschillende accessoires. Met deze accessoires kun je nog meer verschillende kamado gerechten gaan bereiden en zijn je mogelijkheden eindeloos

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Auplex kamado XL maar zou je hier graag nog wat meer over willen weten? Neem dan contact op met de BBQ experts van BBQdirect! Wij helpen je graag met al je vragen omtrent dit kamado model of met een andere BBQ vraag.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.