BBQ borstel, essentieel accessoire!

BBQ’en is natuurlijk fantastisch! Je kunt heerlijk aan de slag gaan met het bereiden van de lekkerste gerechten. De kans is groot dat het schoonmaken van je roosters en gietijzer niet je favoriete bezigheid is, dat snappen wij heel goed. Maar toch is het goed schoonmaken en schoon houden van je rooster erg belangrijk. Dit klusje wordt een stuk prettiger met een goede BBQ borstel!

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Waarom een BBQ borstel gebruiken?

Als je al vaker het gebarbecued zal je er ongetwijfeld al tegenaan gelopen zijn dat je rooster flink vies is geworden. Je houdt het namelijk niet tegen dat er tijdens het BBQ’en vet, vocht en etensresten uit je ingrediënten komen. Dit gaat dan vastkoeken op je rooster. Op zich natuurlijk geen probleem, dat gebeurt bij iedere BBQ’er. Maar vervolgens is het wel ontzettend belangrijk dat je jouw grill goed schoonmaakt. Niet alleen wanneer je klaar bent met BBQ’en, maar ook tijdens het grillen. Wanneer je tijdens het grillproces de roosters namelijk goed schoon blijft houden zullen de etensresten minder blijven plakken aan de grill en geef je geen verbrande smaak door. Een ander bijkomend voordeel van je grill schoonmaken wanneer je rooster nog warm is, is dat het veel gemakkelijker gaat dan wanneer je rooster is afgekoeld. Zorg er daarom altijd voor dat je een goede BBQ borstel bij de hand hebt tijdens het grillen zodat je niet achteraf met zo’n vervelend schoonmaaksponsje hoeft te gaan stoeien.

BBQ accessoires

Zoals gezegd is een goede BBQ borstel absoluut essentieel om op een goede manier te kunnen BBQ’en. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer BBQ accessoires die het BBQ’en makkelijker, leuker én lekkerder maken! Sommige van deze accessoires zijn, net zoals een borstel, een absolute musthave. Denk bijvoorbeeld aan goede hittebestendige handschoenen, de juiste materialen om je BBQ mee aan te steken of een beschermhoes. Al deze accessoires, en nog veel meer, vind je op deze pagina!

Contact

Ben je op zoek naar een goede BBQ borstel om aan jouw BBQ set toe te voegen maar twijfel je over het maken van de juiste keuze? Neem dan gerust contact op met BBQdirect. Een BBQ expert staat altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen met het maken van de juiste keuze.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.