Auplex kamado 16 inch

Ben je op zoek naar mooie en betaalbare kamado? Bekijk dan eens de gave Auplex kamado 16 inch! Deze compacte kamado is ideaal voor in een kleinere tuin of op het balkon. Deze kamado kan alles wat een grotere kamado ook kan zoals bakken, grillen, low ’n slow werken, stoven, searen, warm roken en koud roken. Het is dus een ontzettend multifunctioneel apparaat waar je de ene dag de lekkerste pizza’s op kan bakken en de volgende dag een heerlijk brood.  Wil je graag aan de slag op deze geweldige kamado? Bekijk dan de Auplex kamado 16 inch van BBQdirect!

Auplex kamado

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Voordelen Auplex kamado 16 inch

Ben je al eventjes op zoek naar de juiste kamado? Dan is het nu tijd om eindelijk die stap te zetten! De Auplex 16 inch kamado is namelijk de perfecte kamado om mee te starten. Dit kleine model is ideaal om je eerste gerechten op te gaan bereiden en je eerste stappen als pitmaster te gaan zetten. Deze keramische kamado BBQ is van hoge kwaliteit. Het keramiek is zowel aan de binnen- als buitenkant mooi afgewerkt. Daarnaast zit de Auplex kamado 16 inch standaard in een onderstel. Daardoor kun je de kamado gemakkelijk verplaatsen naar de plek waar jij het liefste wil BBQ’en. De wielen zijn geremd waardoor je altijd stabiel kan werken. Daarnaast zitten er aan de kamado twee handige zijtafels van bamboe waardoor je altijd extra ruimte hebt om je gerechten op voor te bereiden of je BBQ tools op te leggen. Deze kamado wordt standaard geleverd met een RVS grillrooster, een keramische vuurkorf, keramische vuurring, kolenrooster en gietijzeren topvent. Zo kun je direct met de BBQ aan de slag met het bereiden van de lekkerste gerechten!

Accessoires

Zoals gezegd wordt deze Auplex kamado vrij compleet geleverd zodat je direct aan de slag kunt. Maar als je echt het maximale uit dit apparaat wil halen dan heb je toch wat meer nodig dan enkel de standaard uitrusting. Daarom raden we aan om je kamado arsenaal uit te breiden met verschillende accessoires van Auplex. Bij BBQdirect vind je voor ieder formaat Auplex kamado de beste accessoires en dus ook voor de Auplex kamado 16 inch. Bekijk alle accessoires en bekijk hoe je nog meer mogelijkheden op je kamado kan creëren. Zo kun je nog meer verschillende gerechten gaan bereiden. Dat wordt smullen!

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Auplex kamado 16 inch maar zou je graag nog wat meer willen weten over dit model? Neem dan eens contact op met BBQdirect! Je komt dan altijd in contact met een BBQ expert die je maar al te graag helpt met al je vragen en je van een gedegen advies zal voorzien.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.