Maak een echte complete buitenkeuken van je kamado met een kamado tafel

Ben je niet meer weg te slaan bij je kamado en heb je al verschillende heerlijke gerechten bereid? Hoe gaaf is het dan als je jouw gerechten lekker buiten naast je kamado kan voorbereiden? Plaats daarom jouw kamado in een speciale kamado tafel! Welke kamado je ook hebt, bij BBQdirect vind je voor jouw kamado altijd een geschikte tafel. Benieuwd welke BBQ tafel het beste bij jouw kamado past? Bekijk hieronder de verschillende opties.

Nog meer mogelijkheden op een kamado tafel

Je zal het misschien wel herkennen: je bent lekker aan het werken op je kamado en bezig met een heerlijk gerechtje, maar je moet telkens naar de keuken om verschillende accessoires erbij te pakken of ingrediënten te snijden. Met een kamado tafel is dit verleden tijd! Je hebt heel gemakkelijk al je accessoire bij de hand en je kunt lekker naast je kamado je gerechten voorbereiden. Zo kun je de temperatuur van je kamado goed in de gaten blijven houden en hoef je jouw gezelschap niet continu te verlaten. Veel gezelliger dus!

Bij BBQdirect vind je verschillende tafels in vele soorten en maten. Houten of roestvrijstalen tafels, speciaal ontwikkeld voor de horeca met een werkplek aan één kant of aan beide kanten van de kamado, er is van alles mogelijk! Vrijwel elke BBQ tafel staat op wieltjes zodat je, ondanks het zware gewicht, je de tafel met kamado toch gemakkelijk kan verplaatsen. Heb je nog geen kamado en wil je deze tegelijkertijd met de tafel aanschaffen? Dan heb je voldoende aan de solo variant, dus zonder onderstel en/of zijtafels. We raden wel aan om er keramische voetjes bij aan te schaffen, zodat je de tafel niet beschadigd. Heb je al wel een kamado maar weet je niet zeker of deze in één van onze tafels past? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je met de keuze voor de juiste tafel!

Bescherm je tafel met kamado goed

Wanneer je een BBQ tafel met kamado in je tuin hebt staan, wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk en optimaal van kunnen genieten. In Nederland hebben we nog weleens te maken met flinke neerslag en dat is niet ideaal voor je BBQ tafel. Daarom is het belangrijk dat je jouw tafel met kamado goed beschermt. Kijk daarvoor eens naar onze beschermhoezen. Door een hoes te gebruiken kun je jouw tafel in weer en wind buiten laten staan zonder dat deze hieronder lijdt. Twijfel je welke beschermhoes er bij jouw kamado en BBQ tafel past? Neem even contact met ons op!

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.