Grizzly Grills

Met een kamado van Grizzly Grills weet je zeker dat je een uitstekende keuze maakt. Deze kamado’s zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De BBQ is gemaakt van keramiek, het onderstel van roestvrij poeder coated staal en de zijtafels van hardhout. De ideale kamado waar je verschillende bereidingswijzen op kan toepassen. Bij BBQdirect kun je terecht voor verschillende formaten Grizzly Grills kamado’s. van een klein formaat tot een hele grote, je vindt ze hier allemaal!

Grizzly Grills kamado van BBQdirect

Ben je op zoek naar een goede en betaalbare kamado? Dan is een Grizzly Grills kamado echt wat voor jou! Bij BBQdirect vind je 4 verschillende formaten kamado’s van dit merk: Compact, Medium, Large of XL. Ieder formaat is voorzien van een ingebouwde ‘chipfeeder’. Deze handige toevoeging zorgt ervoor dat je gemakkelijk houtsnippers kunt toevoegen aan je bereiding om een heerlijke rooksmaak te creëren. Deze kamado’s zijn dan ook erg geschikt als je houdt van grillen op een natuurlijke manier met een pure grill smaak. Een Grizzly Grills kamado wordt compleet geleverd met onderstel, zijtafels, twee halve roestvrij stalen roosters en 2 halve plate setters. Deze accessoires zorgen ervoor dat je via een multi-level systeem kan gaan bereiden. Dat betekent dat je tegelijkertijd om verschillende niveaus kan grillen. Dit geeft ontzettend veel mogelijkheden!

Grizzly Grills accessoires

Zoals gezegd wordt deze kamado al vrij compleet geleverd, zodat je al aan de slag kan gaan met het bereiden van heerlijke gerechten. Maar je wil natuurlijk zoveel mogelijk uit deze mooie kamado halen. Dit doe je met de Grizzly Grills accessoires! Voor ieder formaat vind je bij BBQdirect geschikte accessoires die het werken op deze kamado leuker, makkelijker én lekkerder maken! Met deze accessoires creëer je ook een stuk meer mogelijkheden om nog meer verschillende gerechten te kunnen bereiden.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de kamado’s en/of accessoires van dit mooie merk maar wil je eerst nog wat extra informatie inwinnen voordat je tot aankoop overgaat? Neem daarvoor contact op met BBQdirect! Je komt dan altijd in contact met een BBQ professional die met alle liefde al jouw vragen beantwoordt en je van een gedegen advies zal voorzien.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.