Petromax, het beste gietijzer voor de buitenkok!

Het prachtige Duitse merk Petromax is gespecialiseerd in alles wat met outdoor cooking te maken heeft. Met verschillende innovatieve accessoires probeert dit merk het gat tussen binnen en buiten koken te verkleinen. Koken in de buitenlucht wordt echt een feest met de accessoires van Petromax!

Petromax

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Ga buiten koken met Petromax!

Welke temperatuur het ook is, volgens ons is buiten koken het mooiste wat er is! Het is niet alleen ontzettend lekker maar natuurlijk ook erg gezellig! Lekker met een gezelschap rond een vuurtje de lekkerste gerechten bereiden, klinkt goed he? Met de verschillende accessoires van Petromax wordt buiten koken nog veel leuker! Dus trommel je vrienden of familie op, zoek een mooie plek in de tuin of ergens anders in de buitenlucht, neem een aantal Petromax accessoires mee en ga heerlijk aan de slag met de lekkerste gerechten. Dit wordt fantastisch!

Verschillende Petromax accessoires

Een accessoire wat iedere echte BBQ’er moet hebben is de Dutch Oven. Dit onmisbare accessoire is ideaal om verschillende 1-pans gerechten, soepen of stoofpotten in te bereiden. Van dit merk zijn er verschillende formaten Dutch Ovens verkrijgbaar. Van kleine pannen voor sauzen tot hele grote voor een flinke stoofpot. Je kunt zo’n Dutch Oven natuurlijk op je BBQ gebruiken, maar hoe gaaf is het om boven een open vuur jouw gerechten te bereiden. Daarvoor kun je het beste de Petromax Driepoot gebruiken. Deze Driepoot zet je boven een open vuur, aan de ketting hang je een Dutch Oven en je kunt heerlijk in de buitenlucht aan de slag. Naast deze voorbeelden vind je nog veel meer verschillende accessoires van dit bijzondere merk. Bekijk ze hierboven allemaal!

Contact

Heb jij een vraag over de mooie accessoires van Petromax of wil je hier graag wat meer informatie over? Neem dan contact op met BBQdirect en kom direct in contact met een BBQ expert die je alles kan vertellen over dit bijzondere merk! Wij beantwoorden met alle liefde al jouw vragen en geven je altijd het beste BBQ advies!