Beschermhoes voor kamado, BBQ of buitenkeuken

Een beschermhoes is een must-have BBQ accessoire voor iedere BBQ’er. Het beschermt je grill tegen weersomstandigheden, vuil en stof, wat de levensduur van de grill enorm verlengt. BBQ beschermhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, zoals polyester en PVC, waardoor je de juiste hoes voor jouw specifieke grill kunt kiezen. Het is belangrijk om een hoes te kiezen die waterdicht en ademend is, zodat de BBQ niet beschadigd raakt door vocht en roest. Kies ook voor een hoes met een degelijke ritssluiting, zodat de grill goed beschermd is tegen weersomstandigheden en elementen. Al met al is een BBQ beschermhoes één van de BBQ accessoires die iedere BBQ’er moet hebben!

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Waarom een BBQ beschermhoes gebruiken?

Voor veel BBQ fanaten is hun BBQ of kamado hun beste vriend. En een goede BBQ is natuurlijk een flinke investering. Die wil je dan ook beschermen en zo lang mogelijk van kunnen genieten. Ook wanneer je jouw (kamado) BBQ in een tafel hebt geplaatst is het handig om zowel de tafel als de BBQ te beschermen met een hoes. Of het nu regent, sneeuwt, hagelt, of stoffig is in de zomer, jouw BBQ blijft onaangetast met een goede beschermhoes!

Voor ieder formaat een geschikte BBQ beschermhoes!

Welke kamado of BBQ je ook hebt, bij ons is de kans heel groot dat je een geschikte beschermhoes vindt. Staat hierboven geen hoes van jouw merk BBQ tussen? Waarschijnlijk is er dan wel een andere hoes die geschikt is voor jouw BBQ. Laat ons dan ook gerust even weten welke BBQ je hebt en wij zorgen ervoor dat je met de juiste hoes jouw BBQ optimaal zal beschermen!

Contact

Heb jij een vraag over één van onze beschermhoezen of ben je benieuwd welke hoes het beste bij jouw BBQ past? Neem dan contact op met BBQdirect en kom direct in contact met een BBQ expert! Wij beantwoorden met alle liefde al jouw vragen en geven je een gedegen advies over de keuze van de juiste beschermhoes. 

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.