Grizzly Grills accessoires

Ben jij de trotste eigenaar van een Grizzly Grills kamado? Gefeliciteerd! Je kunt nu heerlijk aan de slag met je nieuwe beste vriend en de lekkerste gerechten gaan bereiden. Maar als je zo’n mooie kamado eenmaal hebt, wil je hier natuurlijk wel het optimale uithalen. Om alles uit je Grizzly Grills kamado te halen is het belangrijk dat je werkt met de juiste accessoires. Welk formaat Grizzly Grills kamado je ook hebt, bij BBQdirect vind je altijd de geschikte accessoires voor jouw BBQ! Sommige zijn enkel te gebruiken op een Grizzly Grills kamado en andere zijn voor universeel gebruik.

Grizzly Grills

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Nog meer mogelijkheden met Grizzly Grills accessoires!

Ieder model van een Grizzly Grills kamado wordt vrij compleet geleverd, dat betekent dat je direct wordt voorzien van een aantal basis accessoires zodat je gelijk aan de slag kunt. Maar je wil natuurlijk meer! Met de accessoires van Grizzly Grills creëer je nog veel meer mogelijkheden zodat je nog meer verschillende kamado gerechten kan gaan bereiden. Bij BBQdirect vind je verschillende accessoires voor alle modellen van Grizzly Grills. Sommige van deze accessoires zijn specifiek voor een model, denk bijvoorbeeld aan de beschermhoes. Andere accessoires zijn universeel en te gebruiken op ieder model of zelfs op kamado’s van een ander merk.

Let’s BBQ!

Heb je alle accessoires gevonden die je zocht en is je BBQ set naar wens uitgebreid? Oke, dan kun je nu echt volledig aan de slag op jouw keramische beste vriend. Want je nieuwe beste vriend gaat het ongetwijfeld worden! Ga lekker experimenteren met het bereiden van verschillende gerechten door verschillende technieken toe te passen. Grillen, koken, stoven, bakken, low ’n slow bereidingen, de mogelijkheden zijn eindeloos! Heb je al een lekker BBQ gerecht in je hoofd en heb je de juiste ingrediënten in huis gehaald? Maak je gerecht dan helemaal af met de lekkerste smaakmakers van BBQdirect. Geef je vlees een lekkere rub voordat ie op de kamado gaat en geef de ultieme finishing touch aan je gerecht met een overheerlijke saus. Dat wordt smullen!

Houtkool

Hoe mooi je kamado ook is en hoeveel prachtige accessoires je ook tot je beschikking hebt, als je BBQ niet op de juiste brandstof loopt ga je nooit de meest smaakvolle gerechten bereiden. Daarom raden wij aan om te werken op echt houtskool in je kamado. Dus niet met briketten of iets dergelijks, die geven namelijk smaak af en niet de smaak die je op je gerechten wil hebben. Kies daarom voor goede kwaliteit houtskool! Wil je advies over het gebruik van de juiste houtskool of heb je een andere vraag over je kamado of accessoires? Neem dan gerust contact op met BBQdirect!

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.