Een kamado BBQ van BBQdirect!

De kamado BBQ is een veelzijdige en unieke houtskoolgrill die zijn oorsprong vindt in Japan. Het woord “kamado” betekent “fornuis” in het Japans, en deze barbecues zijn inderdaad ware kookstations. Ze worden gekenmerkt door hun keramische constructie, die zorgt voor een uitstekende isolatie en temperatuurregeling. Bij BBQdirect vind je de beste kamado’s van verschillende merken, voor een hele mooie prijs!

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.
YAKINIKU XXLARGE Compleet incl. pro set en hoes | BBQdirect
Sale
YAKINIKU XXL
2.254,20
YAKINIKU XLARGE Compleet incl. pro set | BBQdirect
Sale
YAKINIKU XL
1.869,15
YAKINIKU XLARGE Solo incl. pro set | BBQdirect
Sale
YAKINIKU XL Solo
1.614,15
YAKINIKU LARGE Compleet incl. pro set | BBQdirect
Sale
YAKINIKU Large Compleet
1.274,15
Grill Guru Original XL
Out of Stock
Grill Guru Original XL
1.199,00
Grill Guru Original Large Elite
Sale
Grill Guru Large Elite
1.099,00
YAKINIKU MEDIUM incl. onderstel en zijtafels | BBQdirect
Sale
YAKINIKU Medium Basic
1.060,80
YAKINIKU LARGE Solo incl. pro set | BBQdirect
Sale
YAKINIKU Large Solo
1.040,40

De voordelen van een kamado BBQ

Een van de belangrijkste voordelen van de kamado BBQ is de veelzijdigheid. Met dit apparaat kun je niet alleen grillen, maar ook roken, bakken, pizza’s bereiden en nog veel meer. De keramiek houdt de warmte goed vast, waardoor de kamado barbecue in staat is om zeer hoge temperaturen te bereiken. Tegelijkertijd kun je de temperatuur zeer nauwkeurig regelen, zodat u volledige controle heeft over uw kookproces. Een ander voordeel van de kamado BBQ is het brandstofverbruik. Dankzij de uitstekende isolatie hoef je veel minder houtskool te gebruiken dan bij traditionele grills. Dit bespaart niet alleen geld op de lange termijn, maar maakt de kamado ook milieuvriendelijker.

De kamado barbecue, een duurzame alleskunner!

De kamado BBQ is ook zeer duurzaam en gebouwd om lang mee te gaan. De keramische behuizing is bestand tegen extreme temperaturen. Voor degenen die graag buiten koken, biedt de kamado barbecue een geweldige kookervaring. Je kunt jouw favoriete vlees, vis, groenten en zelfs desserts bereiden met een heerlijke BBQ smaak. De kamado zorgt voor sappig vlees met een rokerige smaak en een perfecte korst.

Kamado’s van BBQdirect

Bij BBQdirect vind je verschillende soorten kamado barbecues. Verschillende merken en verschillende formaten. Prachtige merken als Grill Guru, Auplex, Grizzly Grills en Yakiniku. Alle kamado’s van deze merken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Bekijk de verschillende merken en kijk welke je het mooist vindt en welke het beste in je tuin past. Het is namelijk niet zomaar een aankoop, maar een aankoop die je leven zal veranderen! Wanneer je zo’n prachtig apparaat in je tuin hebt staan ben je namelijk waarschijnlijk niet meer weg te slaan achter je keramische vriend.

Smaakmakers

Tot slot, experimenteer met verschillende soorten houtskool, rookhout, rubs en sauzen om nieuwe smaken te ontdekken. De kamado barbecue is een ideaal apparaat om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen, te experimenteren met verschillende technieken en smaken en de lekkerste gerechten op tafel te zetten.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.