Gietijzeren skillet

Wanneer je gaat werken op je kamado of andere BBQ, dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk verschillende gerechten kunnen bereiden. Een skillet is daarvoor het perfecte accessoires om jouw mogelijkheden nog meer uit te breiden! Dit accessoire is ideaal voor als je graag verschillende gerechten wil bereiden. Het grote voordeel van een gietijzeren skillet is de dikke bodem. Het gietijzer zorgt ervoor dat de pan ontzettend heet kan worden en de warmte ook erg goed kan vasthouden. Dit maakt de skillet de perfecte pan om vlees dicht te schroeien, vis in te bakken of groenten in te bereiden. Bij BBQdirect vind je veel verschillende gietijzeren skillet van verschillende merken en formaten.

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Gietijzeren skillets van BBQdirect

Zoals gezegd vind je bij BBQdirect veel verschillende formaten skillets van diverse merken. Zo zit hier altijd de juiste skillet voor jou tussen! Een merk dat onder andere bekend staat om hun goede skillets is Petromax. Deze skillets zijn namelijk gemaakt van het beste gietijzer! Bij BBQdirect vind je 12 verschillende formaten en varianten van de Petromax skillet. De kleinste heeft een diameter van 15 cm, een ideaal pannetje om bijvoorbeeld ui in te fruiten of saus in te bereiden. De grootste skillet van Petromax heeft een diameter van 35 cm. Deze joekel van een pan is ideaal om grote gerechten in te bereiden! Een ander bekend skillet merk is Valhal Outdoor. Een gietijzeren skillet van dit merk heeft altijd twee handvatten en zijn voorbehandeld met natuurlijke olie. Ook van dit mooie merk zijn skillets in meerdere formaten verkrijgbaar. Naast deze twee voorbeelden vind je op deze pagina nog veel meer verschillende skillets. Bekijk welk accessoire het best bij jou en jouw BBQ past en ga er lekker mee aan de slag!

Gietijzeren skillet verzorgen

Een gietijzeren skillet is altijd met een natuurlijke olie voorbehandeld. Toch is het wel belangrijk dat je de gietijzeren accessoires goed vet houdt. Hiervoor kun je het beste de Valhal Outdoor Wax voor gietijzer gebruiken. Dit is het ideale product om jouw gietijzeren accessoires mee in te vetten na gebruik. Zo vergroot je de levensduur van jouw accessoire enorm en zal het niet gaan roesten.

Contact

Wil je graag een skillet gaan gebruiken op de BBQ maar weet je niet precies welke voor jou het meest geschikt is? Of heb je een vraag over één van onze producten? Neem dan gerust contact op met BBQdirect. Je komt dan altijd in contact met een BBQ specialist die je van het beste advies zal voorzien!