Baas Boards snijplanken

Een echte BBQ’er wil zijn of haar gerechten natuurlijk op een goede manier kunnen voorbereiden. Uiteraard heb je hier een goede snijplank voor nodig. De Baas Boards snijplank is daarom een prachtig accessoire voor iedere BBQ’er die van mooie en goede producten houdt! Bij BBQdirect vind je 4 verschillende formaten Baas Boards snijplanken.

BaasBoards logo | BBQdirect

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Wat zijn Baas Boards snijplanken?

Het merk Baas Boards produceert veel verschillende eikenhouten snijplanken. Bij BBQdirect vind je enkel de prachtige, robuuste BBQ snijplanken. Deze zijn niet alleen ontzettend handig, maar ook een lust voor het oog! Deze BBQ snijplanken zijn gemaakt van zware kwaliteit eiken, voorzien van antislip-dopjes en met een diepe sapgeul. Dit maakt deze snijplanken ideaal voor iedere BBQ’er! De snijplanken zijn verkrijgbaar in 4 verschillende maten, van medium tot XXL. Zorg er dan ook voor dat je kiest voor een snijplank die qua formaat goed bij jou en je (buiten)keuken past. Kies niet te snel voor een (te) kleine snijplank, je zult al snel merken dat je met genoeg ruimte gewoon een stuk fijner werkt op je plank.

Verzorg je Baas Boards snijplanken goed

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je snijplank is natuurlijk belangrijk dat je jouw plank goed verzorgd. Om je plank goed te onderhouden kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Baas Boards snijplankwas. Smeer de plank goed in met deze onderhoudswas, laat goed intrekken en daarna uitwrijven, zo bescherm je jouw eiken snijplank tegen het effect van water en uitdroging waardoor je plank zou kunnen scheuren en breken. Je kunt er voor kiezen om je plank te behandelen met de onderhoudsolie, deze heeft dezelfde functie als de onderhoudswas.

Contact

Heb jij een vraag over één van onze Baas Boards snijplanken of wil je hier graag wat meer over weten? Neem dan contact op met BBQdirect en kom direct in contact met een BBQ expert! Wij beantwoorden met alle liefde al jouw vragen en geven je een gedegen advies over de keuze voor de juiste snijplank.