Druippan, vangt vet op en voorkomt verbranding

Wanneer je gaat barbecueën dan houd je het niet tegen dat er vocht of vet van het vlees afdruipt. Toch wil je het liefst dat je kolen zo schoon mogelijk blijven tijdens het barbecueën. Anders kan er een flinke rookontwikkeling ontstaan en dit wil je liever voorkomen. Met een druippan vang je al het vet, vocht en andere restjes op zodat je BBQ schoon blijft. Zo voorkom je rookontwikkeling en blijft je BBQ schoon zodat je deze minder hoeft schoon te maken en dus langer meegaat!

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Waarom een druippan gebruiken?

Zoals gezegd vang je met een druip pan al het vet, vocht en restjes op die van je vlees afkomen. Je wilt namelijk voorkomen dat dit op je hitteschild of kolen terecht komt zodat er een flinke rookontwikkeling kan ontstaan. Daarnaast kan je drip pan nog een mooie toegevoegde waarde hebben. Wanneer je de druippan vult met een laagje water en dan in je BBQ zet, verhoog je ook nog de luchtvochtigheid binnenin je BBQ en zorg je ervoor dat je gerechten extra sappig worden. Win-win dus!

Musthave accessoire

Zoals gezegd is een drip pan een accessoire wat iedere BBQ’er moet hebben om optimaal op de BBQ aan de slag te kunnen gaan. Maar dat is natuurlijk nog lang niet alles wat je nodig hebt. Hiernaast  zijn er nog een aantal musthave accessoires voor iedere BBQ’er. Denk bijvoorbeeld aan de juiste beschermhoes voor jouw BBQ en een paar goede handschoenen om je handen te beschermen. Zo zijn er nog een aantal accessoires die iedere BBQ’er moet hebben. Bekijk hier al onze accessoires en breid je mogelijkheden nog verder uit!

Contact

Heb jij een vraag over één van onze druippannen of ben je benieuwd of welke druippan het beste bij jouw BBQ past? Neem dan contact op met BBQdirect en kom direct in contact met een BBQ expert! Wij beantwoorden met alle liefde al jouw vragen en geven je een gedegen advies over de keuze van de juiste druippan.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.