Masterbuilt Smoker BBQ

Wil jij echt gaan BBQ’en op z’n Amerikaans? Dan is de Masterbuilt Smoker BBQ echt wat voor jou! Het merk Masterbuilt is al sinds 1973 bezig met het ontwikkelen van producten die je BBQ gerechten naar een hoger niveau brengen en je meer voldoening beleeft aan het rookproces. De Masterbuilt Smoker BBQ is een begrip in de Verenigde Staten en dat is niet voor niks! Dus bij jij een echte barbecue liefhebber en ben je op zoek naar een veelzijdige BBQ waarmee je kunt roken, grillen, schroeien, bakken en braden? Dan is de Masterbuilt Smoker BBQ echt wat voor jou!

Hoe werkt een Smoker BBQ?

Met een Smoker barbecue bereid je jouw gerechten langzaam en op een lage temperatuur. Tijdens het proces worden de ingrediënten niet direct boven de hittebron geplaatst. Wanneer je gaat BBQ’en op een Smoker BBQ is de bereidingstijd wat langer, hierdoor gaan de kolen of houtsnippers in de rookbox smeulen door de warmte. Hiermee creëer je rook en die rook zorgt voor de authentieke rooksmaak aan je gerechten. Je zult merken dat je vlees op de Smoker BBQ ontzettend mals wordt en de kans ontzettend klein is dat je ingrediënten aanbranden. Met een Smoker BBQ ben je gegarandeerd van een heerlijk BBQ avondje!

Masterbuilt Gravity Series

Optimaal genieten met een Masterbuilt Smoker BBQ

Ben jij al jarenlang een echte barbecue fanaat of begin jij net met barbecueën? Met de Masterbuilt Smoker BBQ kun je alle kanten op. Deze BBQ heeft meerdere handige functies om optimaal te kunnen genieten van jouw barbecuegerechten. Zo beschikt deze BBQ over een handig digitaal bedieningspaneel om de gewenste temperatuur in te stellen en een vleesthermometer om jouw vleesgerechten op de juiste temperatuur te bereiden. Ook hebben de barbecues een grote container om houtskool of briketten in op te slaan, zodat je urenlang kunt barbecueën.

Voordelen Masterbuilt Smoker BBQ

De Masterbuilt Smoker BBQ is een ontzettend veelzijdig apparaat. Zo kun je ermee roken, grillen, schroeien, bakken en braden! De grillplaten hebben een groot oppervlak, waarmee je voor grote groepen mensen gerechten kunt bereiden. Deze BBQ kan in een korte tijd hoge temperaturen bereiken. Zo hoef je nooit lang te wachten met het opwarmen van je barbecue.

Dankzij de ingebouwde temperatuurmeter en vleesthermometer heb je continu de controle over de temperatuur en heb je altijd een perfect gegaard stukje vlees.

Een Masterbuilt Smoker BBQ koop je bij BBQdirect!

Ben jij van plan om een Masterbuilt BBQ te kopen? Dan kun je deze veilig en snel online bestellen in onze webshop. Wil je liever eerst advies of wat meer informatie over dit geweldige apparaat? Dan staat er altijd een BBQ expert voor je klaar! Neem dus gerust contact op met BBQdirect.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.