Masterbuilt smoker BBQ

Op zoek naar een betaalbare kamado? Bekijk dan eens de prachtige kamado’s van Auplex! De Auplax kamado is verkrijgbaar in vijf verschillende formaten. Dus of je nou een bescheiden (stads)tuintje hebt en graag met een klein gezelschap wil BBQ’en, of je wil de hele straat uitnodigen, je vindt altijd wel een geschikte Auplex kamado! Met een kamado van Auplex ben je verzekerd van een zeer goede kamado, voor een heel schappelijk prijsje!

Hoe werkt een Smoker BBQ?

Met een Smoker barbecue bereid je jouw gerechten langzaam en op een lage temperatuur. Tijdens het proces worden de ingrediënten niet direct boven de hittebron geplaatst. Wanneer je gaat BBQ’en op een Smoker BBQ is de bereidingstijd wat langer, hierdoor gaan de kolen of houtsnippers in de rookbox smeulen door de warmte. Hiermee creëer je rook en die rook zorgt voor de authentieke rooksmaak aan je gerechten. Je zult merken dat je vlees op de Smoker BBQ ontzettend mals wordt en de kans ontzettend klein is dat je ingrediënten aanbranden. Met een Smoker BBQ ben je gegarandeerd van een heerlijk BBQ avondje!

Optimaal genieten met een Masterbuilt Smoker BBQ

Ben jij al jarenlang een echte barbecue fanaat of begin jij net met barbecueën? Met de Masterbuilt Smoker BBQ kun je alle kanten op. Deze BBQ heeft meerdere handige functies om optimaal te kunnen genieten van jouw barbecuegerechten. Zo beschikt deze BBQ over een handig digitaal bedieningspaneel om de gewenste temperatuur in te stellen en een vleesthermometer om jouw vleesgerechten op de juiste temperatuur te bereiden. Ook hebben de barbecues een grote container om houtskool of briketten in op te slaan, zodat je urenlang kunt barbecueën.

Voordelen Masterbuilt Smoker BBQ

De Masterbuilt Smoker BBQ is een ontzettend veelzijdig apparaat. Zo kun je ermee roken, grillen, schroeien, bakken en braden! De grillplaten hebben een groot oppervlak, waarmee je voor grote groepen mensen gerechten kunt bereiden. Deze BBQ kan in een korte tijd hoge temperaturen bereiken. Zo hoef je nooit lang te wachten met het opwarmen van je barbecue.

Dankzij de ingebouwde temperatuurmeter en vleesthermometer heb je continu de controle over de temperatuur en heb je altijd een perfect gegaard stukje vlees.

BBQdirect

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed
diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna
aliquam erat volutpat.

BBQdirect

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed
diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna
aliquam erat volutpat.

Een Masterbuilt Smoker BBQ koop je bij BBQdirect!

Ben jij van plan om een Masterbuilt BBQ te kopen? Dan kun je deze veilig en snel online bestellen in onze webshop. Wil je liever eerst advies of wat meer informatie over dit geweldige apparaat? Dan staat er altijd een BBQ expert voor je klaar! Neem dus gerust contact op met BBQdirect.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief meld je aan voor de nieuwsbrief meld je aan voor de nieuwsbrief