De betaalmogelijkheden van BBQdirect

 

BBQdirect biedt een ruim aanbod aan betaalmethodes. Je kunt bij ons, in een veilige omgeving, bestellen en betalen. Deze webshop is beveiligd en we beschermen je persoonsgegevens goed. Heb je een vraag hierover? Neem dan even contact op!

Vooruitbetalen

Kies je voor een betaling met iDEAL, Bancontact of creditcard dan betaal je geen extra kosten bij BBQdirect. Na het plaatsen van je bestelling en het invoeren van je gegevens word je automatisch doorgestuurd naar onze payment provider (Mollie) om de betaling veilig en snel af te ronden.

Achteraf betalen of Gespreid Betalen in 3 delen

Met Klarna bieden we ook de mogelijkheid om achteraf te betalen of gespreid in 3 delen te betalen. Deze service is kostbaar voor ons, daarom brengen we € 1,00 + 2% van je bestelling in rekening. Jij ontvangt vervolgens je bestelling in huis. Ben je tevreden, dan betaal je via Klarna. Klarna is beschikbaar tot een orderwaarde van € 4000,-.

Betaling per bankoverschrijving

Bij betaling per bank maak je, na het plaatsen van de bestelling, het totaalbedrag zelf over. Je ontvangt direct een bevestiging met je ordernummer. Het totaalbedrag dient voldaan te worden, voor levering, op onze bankrekening onder vermelding van het ordernummer. Indien het totaalbedrag niet binnen 3 werkdagen ontvangen is vervalt je bestelling en komen de producten weer beschikbaar.

Gespreid betalen in 12, 18, 24 of 36 maanden

Met SprayPay kun je de bestelling gespreid betalen in 12, 18, 24 of 36 maanden. Wil jij eerder of extra aflossen? Geen probleem! Dat kan altijd kosteloos en boetevrij. SprayPay is beschikbaar bij een orderwaarde vanaf € 250,- tot € 5000,- en is niet beschikbaar vanuit België. Als je kiest voor deze betaalmethode dan volgt een screening. Deze service is kostbaar voor ons, daarom brengen we je 2,99% van bestelwaarde in rekening. Meer informatie? Bezoek SprayPay.

afhalen

Betalen bij afhalen

Wil je liever afhalen bij ons? Geen probleem. Bij afhalen kun je contant of per PIN betalen. Kies in de winkelwagen wel voor “Afhalen in de winkel” en voor “Bankoverschrijving”.

Niet alle artikelen kun je makkelijk afhalen (i.v.m. gewicht en formaat). Stem daarom je afhaling altijd even met ons af en stuur een bericht.