Pizzastenen

Wie houdt er nou niet van een lekkere, knapperige pizza? Je kunt natuurlijk de pizzakoerier bellen, maar het is nog veel leuker (en lekkerder) om je eigen pizza’s te maken! Een kamado BBQ is namelijk gemakkelijk om te bouwen tot een echte pizzaoven. Het belangrijkste accessoire dat je daarvoor nodig hebt is een goede pizzasteen. Bij BBQdirect vind je verschillende pizzastenen van verschillende merken en verschillende formaten!

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Bereid de lekkerste pizza’s op een pizzasteen

Om van jouw kamado BBQ een echte steenoven te maken het je de juiste pizza steen nodig. Dit accessoire zorgt er namelijk voor dat jouw pizza een heerlijke, knapperige bodem krijgt. Jij kan zelf jouw favoriete saus en toppings bepalen en de ultieme pizza samenstellen! Hierboven vind je diverse pizzastenen van verschillende merken. Staat jouw kamado merk er niet tussen? Geen probleem, de meeste stenen kun je ook gebruiken op een ander merk kamado. Twijfel je welke steen geschikt is voor jouw kamado? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Pizza accessoires

Met een pizzasteen kun je aan de slag met het bereiden van de lekkerste pizza’s op je kamado. Maar er zijn nog een aantal pizza accessoires waarmee je als een echte Italiaanse chef aan de slag kunt. Denk bijvoorbeeld aan de handige pizzaschep. Dit accessoire zorgt ervoor dat je jouw pizza gemakkelijk op de steen kan laten glijden en deze er ook weer gemakkelijk vanaf kan halen. Is jouw pizza helemaal klaar? Dan wil je deze natuurlijk in mooie punten snijden. Daarvoor kun je het beste een echte pizza cutter gebruiken. Geen gestoei meer met een mes maar met een vloeiende beweging heb je in een handomdraai de mooiste pizzapunten. Met deze accessoires kun je als een echte Italiaanse chef aan de slag met het bereiden van de lekkerste pizza’s!

Contact

Heb jij een vraag over één van onze pizzastenen of ben je benieuwd of welke steen het beste op jouw BBQ past? Neem dan contact op met BBQdirect en kom direct in contact met een BBQ expert! Wij beantwoorden met alle liefde al jouw vragen en geven je een gedegen advies over de keuze van de juiste pizzasteen.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.