Volop inspiratie met een BBQ kookboek!

Of je nu een beginnende BBQ’er bent en nog alles moet leren, of al wat meer ervaren bent maar je techniek nog wat verder wil verfijnen. Een goed BBQ kookboek komt altijd van pas! Bij BBQdirect vind je een groot assortiment met verschillende BBQ boeken voor elk niveau! Neem maar eens een kijkje tussen onze verschillende boeken en leer verschillende BBQ technieken of doe inspiratie op met diverse recepten.

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Vind jouw ideale BBQ kookboek

Bij BBQdirect vind je een groot aanbod verschillende kookboeken. Dit zijn de ideale boeken om jezelf te ontwikkelen tot een echte pitmaster. Deze boeken staan vol met leerzame en natuurlijk lekkere recepten. Hierbij staan vaak de nieuwste technieken in beschreven waardoor jouw gerechten lekkerder gaan smaken dan ooit tevoren. Neem bijvoorbeeld het boek : BBQ recepten voor op de kamado van Julius Jaspers. In dit boek staan meer dan 100 verschillende recepten voor op de kamado van topchef Julius Jaspers. Uiteraard worden hierin ook alle techniek omschreven die hij gebruikt om deze heerlijke recepten te bereiden. Wil je graag leren hoe je het beste vegetarische gerechten op de BBQ kan bereiden? Dan is het boek Vega BBQ echt wat voor jou. In dit boek vind je een uitgebreide uitleg over het aansteken van de kamado, verschillende grilltechnieken en bereidingstijden van diverse groenten, fruit en andere vegetarische ingrediënten. Maar uiteraard ook tal van heerlijke, vegetarische recepten! En zo zijn er nog veel meer BBQ kookboeken, zowel voor de beginnende BBQ’er als voor de ervaren grillmaster. Voor ieder wat wils!

BBQ accessoires

Wanneer je een mooi BBQ kookboek hebt, kun je aan de slag met het bereiden van de mooie recepten die hierin staan. Echter zul je al snel merken dat je voor de meeste recepten een aantal BBQ accessoires nodig hebt om op de juiste manier te kunnen werken. Uiteraard vind je deze accessoires ook bij BBQdirect! Neem maar eens een kijkje op onze accessoires pagina en bekijk welke accessoires je nodig hebt en welke op jouw BBQ passen. Twijfel je of een accessoire geschikt is voor jouw BBQ? Neem dan even contact met ons op, wij helpen je graag!

Contact

Heb jij een vraag over een BBQ kookboek of wil je hier graag wat meer over weten? Neem dan contact op met BBQdirect en kom direct in contact met een BBQ expert! Wij beantwoorden met alle liefde al jouw vragen en geven je een gedegen advies over de keuze van het juiste kookboek.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.