Auplex accessoires

Ben je al helemaal verknocht aan je Auplex kamado en op zoek naar bijpassende Auplex accessoires? Dan ben je bij BBQdirect aan het juiste adres! Welk model van de Auplex kamado je ook hebt, je vindt hier altijd de juiste accessoires. Sommige zijn alleen te gebruiken op een Auplex en andere zijn ook voor universeel gebruik. Heb jij een ander merk kamado en ben je benieuwd of één van onderstaande accessoires op jouw kamado past? Neem dan even contact op met BBQdirect, wij helpen je graag!

Auplex kamado

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Mogelijkheden uitbreiden met Auplex accessoires

Ben je van plan om mooie en heerlijke gerechten te gaan bereiden op ja kamado? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je de juiste accessoires tot je beschikking hebt om je hierbij te helpen. Met de Auplex accessoires van BBQdirect zit je altijd goed! Of je nu op zoek bent naar een specifiek model van Auplex of naar accessoires die je op iedere kamado kunt gebruiken, je kunt altijd bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een onmisbare beschermhoes, hittebestendige handschoenen of een BBQ tang.

Aan de slag met je Auplex accessoires!

Heb je alle accessoires voor je Auplex kamado binnen? Dan kun je nu pas echt goed aan de slag op deze geweldige kamado! Ga lekker experimenteren met de verschillende bereidingstechnieken en met verschillende ingrediënten. Je zult versteld staan hoeveel mogelijkheden er zijn op deze kamado. Hoogstwaarschijnlijk heb je zelf al wat gerechten in gedachten die je graag wil gaan bereiden op je kamado BBQ. Het kan natuurlijk voorkomen dat je op een gegeven moment inspiratie tekort komt, graag wat nieuws wil gaan maken maar niet goed weet wat. Uiteraard kunnen wij van BBQdirect jou daar ook bij helpen. Neem gewoon contact met ons op, je komt dan in contact met een echte pitmaster die jou met alle liefde weer inspiratie geeft voor nieuwe recepten!

Werk met houtskool

Je kunt de mooiste kamado hebben en de beste accessoires tot je beschikking, als je niet met de juiste brandstof werkt zullen je gerechten nooit optimaal zijn. Daarom is het belangrijk dat wanneer je echt goed wil BBQ’en je gebruik maakt van echte houtskool. De juiste houtskool houdt de warmte langer vast, kun je de temperatuur veel beter mee reguleren en heeft geen smaakafgifte. Het is natuurlijk doodzonde dat je jouw mooie gerechten verpest met de smaak die briketten afgeven. Dus, goede kwaliteit houtskool gebruik!

Contact

Wil je graag met meer informatie over onze verschillende Auplex accessoires? Neem dan contact op met BBQdirect. Je komt altijd in contact met een BBQ expert die je alles kan vertellen over deze accessoires en je graag helpt met al je vragen!

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.