BBQ tangen en kwasten

Wanneer je aan de slag gaat op jouw BBQ werk je natuurlijk met vuur en met hoge temperaturen. Hier wil je met je handen natuurlijk niet te dichtbij komen. Wanneer je dan met een vork je vlees om moet draaien is dat natuurlijk veel te warm, erg vervelend! Gebruik daarom altijd een goede BBQ tang! Als je jouw vlees gaat lakken is het natuurlijk ook erg handig om een paar goede BBQ kwasten tot je beschikking te hebben, ook deze vind je op deze pagina!

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Waarom een BBQ tang gebruiken?

Een echte pitmaster zul je nooit met een vork zijn vlees op de BBQ om zien draaien. Naast dat dit erg gevaarlijk is, ziet het er niet fraai uit en het is ook nog eens ontzettend zonde voor de smaak! Met een goede BBQ tang draai je gemakkelijk vlees, groente of vis om zonder dat je met je handen te dicht bij het vuur komt. Daarnaast behoud je dankzij het gebruik van een tang ook de sappen in het vlees die je kwijtraakt wanneer je er met een vork in prikt.

BBQ accessoires

Een goede barbecue tang is natuurlijk een accessoire dat je absoluut in huis moet hebben als je veel aan het werk bent op de BBQ. Maar zo zijn er nog een aantal BBQ accessoires die iedere BBQ’er absoluut zou moeten hebben. Denk bijvoorbeeld aan een set goede hittebestendige handschoenen, een beschermhoes of een kernthermometer. Dit zijn typische accessoires die je echt moet hebben om goed aan de slag te kunnen gaan.  

Waarom een BBQ kwast gebruiken?

Wanneer je verschillende gerechten op je BBQ gaat bereiden zal je merken dat je met enige regelmaat je vlees of vis zal gaan lakken terwijl het op de BBQ ligt. Dit zorgt er namelijk voor dat je saus lekker karamelliseert en zo krijg je een heerlijke smaak. Het lakken van je vlees of vis doe je het beste met onze siliconen kwasten. Met deze hoge kwaliteit kwasten van hittebestendig siliconen kun je gemakkelijk jouw vlees lakken. Zo verspreid je gemakkelijk de saus over het vlees. Na gebruik zijn ze ook nog eens gemakkelijk schoon te maken onder de kraan of in de vaatwasser.

Contact

Heb jij een vraag over een BBQ tang of kwast en wil je hier graag wat meer informatie over? Neem dan contact op met BBQdirect en kom direct in contact met een BBQ expert! Wij beantwoorden met alle liefde al jouw vragen en geven je altijd het juiste advies voor de beste BBQ accessoires!

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.