Yakiniku kamado BBQ

De naam Yakiniku betekent letterlijk gegrild vlees in het Japans, en vlees grillen kun je dan ook perfect op een Yakiniku kamado! Yakiniku is een luxueus BBQ merk waarbij service en kwaliteit centraal staat. Dit merk heeft een groot aanbod aan verschillende BBQ’s zoals kamado’s en shichirin grills. Een Yakiniku kamado BBQ is verkrijgbaar in zes verschillende formaten. Dus of je nu een klein (stads)tuintje hebt en graag voor een klein gezelschap wil BBQ’en, of je wil de hele buurt uitnodigen, er is altijd wel een geschikt Yakiniku kamado BBQ voor je! Met een Yakiniku ben je verzekerd van een top kamado!

Waarom een Yakiniku kamado?

Met Yakiniku ga je voor een prachtige zwarte uitstraling en gebruik van de beste materialen. Verfijnd, elegant en nauwkeurig zijn kenmerkend voor Yakiniku. Bij Yakiniku staat kwaliteit altijd centraal. Al het roestvrij staal dat gebruikt wordt in de kamado’s van dit merk is van het type 304. Dit staal is de beste keuze als het gaat om hittebestendigheid. De Yakiniku is een kamado BBQ gemaakt van extra dik keramiek van de beste kwaliteit. Deze kamado BBQ is bestand tegen alle weersomstandigheden en temperatuurschommelingen. Zelfs in de winter staat de Yakiniku kamado BBQ grill voor je klaar en kun je aan de slag met het bereiden van de lekkerste gerechten. Kortom de Yakiniku Kamado is de beste keuze als het gaat om hitte- en weersbestendigheid.

Bediening van de Yakiniku kamado BBQ

De ovale vorm van deze kamado BBQ zorgt ervoor dat de hete lucht binnenin perfect kan circuleren. Met behulp van de margrietschijf bovenop en de schuiven aan de onderkant van de kamado, kun je zelf de toevoer van zuurstof reguleren. Hierdoor ben jij altijd de baas over de temperatuur in jouw kamado. Zo kun je bijvoorbeeld op een hoge temperatuur je vlees kort grillen en het late verder garen op een lage temperatuur. De mogelijkheden zijn eindeloos! Voor elk Yakiniku kamado model vind je bij BBQdirect een breed assortiment aan accessoires. Met deze accessoires breid je de mogelijkheden op jouw kamado nog verder uit! Zo kun je gaan koken op lage temperatuur, garen, direct & indirect grillen, maar ook bakken of braden. Het is allemaal mogelijk en tot op de graad nauwkeurig zelf te reguleren!

Verschillende modellen

Of je nu op zoek bent naar een compacte kamado of naar een extra groot model, bij het merk Yakiniku zit je goed! Deze kamado is namelijk verkrijgbaar in de volgende maten: mini, compact, medium, large, XL en XXL. Welk model je voorkeur ook heeft, je bent altijd verzekerd van de kwaliteit van een echte Yakiniku kamado BBQ!

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Yakiniku kamado maar zou je hier graag nog wat meer over willen weten? Neem dan contact op met BBQdirect! Je komt dan altijd in contact met een BBQ professional die je kan helpen met al je vragen en die je alles kan vertellen over deze bijzondere kamado!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief meld je aan voor de nieuwsbrief meld je aan voor de nieuwsbrief