Grizzly Grills Medium

Proef de pure smaak van werken op houtskoolvuur met deze echte alleskunner! De Grizzly Grills Medium is de perfecte kamado voor de buitenkok en het ideale formaat voor een kleinere tuin of balkon. Ga heerlijk aan de slag met het bereiden van verschillende gerechten door diverse kooktechnieken toe te passen. Grillen, roken, bakken, searen, low ’n slow bereidingen, het is allemaal mogelijk op deze kamado! Met dit medium model heb je genoeg ruimte om tot 4 personen heerlijk te kunnen BBQ’en. Bekijk dit mooie model nu bij BBQdirect!

Grizzly Grills

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Mogelijkheden van de Grizzly Grills Medium

De Grizzly Grills medium kamado is gemaakt van hoogwaardig keramiek. De echte BBQ’er kan zich volledig uitleven op dit geweldige apparaat! De ene dag bereid je de sappigste steak, de volgende ochtend bak je een heerlijk brood en ’s avonds kun je als een echte Italiaan de lekkerste pizza’s maken. Wil je die heerlijke, klassieke rooksmaak toevoegen aan je kamado gerechten? Dat is bij deze kamado super gemakkelijk dankzij de ingebouwde chipfeeder. Hier kun je gemakkelijk houtsnippers toevoegen aan je houtskool zonder dat je deksel hoeft te openen. Zo wordt het bakproces niet verstoord en krijgen jouw gerechten een heerlijke rooksmaak!

Deze kamado wordt standaard geleverd met onderstel en zijtafels. Dankzij het onderstel met 4 wielen kun je jouw keramische vriend verplaatsen en met de remmen zet je jouw kamado op de beste plek in je tuin. De twee bamboe zijtafels zijn ideaal om je gerechten op voor te bereiden of je BBQ accessoires op te leggen. Hiernaast wordt de Grizzly Grills Medium geleverd inclusief chipfeeder, aspook, houtskoolmand, 2 halve plate setters en 2 halve RVS roosters (39 cm)

Grizzly Grills Medium accessoires

De medium kamado van Grizzly Grills wordt dus al vrij compleet geleverd zodat jij direct aan de slag kan met de bereiding van verschillende kamado gerechten. Maar je hebt natuurlijk nog veel meer mogelijkheden op deze keramische topper! Om het maximale uit jouw kamado te halen heb je verschillende BBQ accessoires nodig. Eigenlijk hoort iedere BBQ set uit een aantal onmisbare accessoires te bestaan. Denk bijvoorbeeld aan goede hittebestendige handschoenen, een BBQ aansteker of aanmaakblokjes om je houtskool aan te steken en een goede BBQ tang. Naast deze universele accessoires vind je bij BBQdirect ook nog specifieke Grizzly Grills accessoires die enkel te gebruiken zijn voor dit model.

Neem contact op met BBQdirect

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze kamado’s en de verschillende accessoires van dit mooie merk maar wil je eerst nog wat extra informatie inwinnen voordat je tot aankoop overgaat? Neem daarvoor contact op met BBQdirect! Je komt dan altijd in contact met een BBQ professional die met alle liefde al jouw vragen beantwoordt en je van een gedegen advies zal voorzien.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.