YAKINIKU Compact, de kamado voor onderweg

Heb je een kleinere tuin of balkon maar wil je toch graag de lekkerste gerechten bereiden op je eigen kamado? Dan is de YAKINIKU compact kamado uitermate geschikt voor  jou! Dankzij het formaat, het gewicht en het draagbare onderstel is deze kamado gemakkelijk te vervoeren. Ideaal dus als je een keer wil BBQ’en in het park of de kamado mee wil nemen op vakantie. Met een rooster van 33 centimeter is deze compacte kamado geschikt om voor 2 – 4 personen heerlijk te kunnen BBQ’en!

YAKINIKU | BBQdirect

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.
YAKINIKU Cleaning Kit | BBQdirect
Out of Stock
YAKINIKU Cleaning Kit
67,99
YAKINIKU Bijl | BBQdirect
Sale
In Stock
YAKINIKU Bijl
Oorspronkelijke prijs was: €57,99.Huidige prijs is: €49,99.

De onderdelen van de YAKINIKU Compact kamado

Alle YAKINIKU kamado’s hebben een mooie zwarte kleur en zijn vervaardigd met de allerbeste materialen. Dankzij een combinatie van extra dik keramiek en cordieriet kan een YAKINIKU kamado alle weersomstandigheden aan. Je zal deze kamado ook graag het hele jaar buiten willen laten staan, want het is een absolute eyecatcher in je tuin! De YAKINIKU compact kamado wordt standaard vrij compleet geleverd. Zo is de kamado voorzien van een as- en kolenmand, zodat je het as en houtskool gemakkelijk kan verwijderen. Daarnaast zit er standaard een grillrooster, kolenrooster en draagbaar camping onderstel bij deze kamado. Dankzij dit onderstel kun je jouw kamado gemakkelijk verplaatsen en lekker gaan grillen waar je maar wil!

YAKINIKU Compact accessoires

Zoals gezegd wordt deze YAKINIKU kamado vrij compleet geleverd. Zo kun je direct aan de slag met de bereiding van heerlijke gerechten. Om nog meer mogelijkheden te krijgen op deze kamado kun je jouw BBQ set uitbreiden met diverse accessoires. Neem bijvoorbeeld de Heat Deflector (hitteschild). De Heat Deflector van YAKINIKU heeft een doorsnede van 23 cm is het perfecte accessoire om indirect te BBQ’en en om je ingrediënten langzaam te laten garen. Het hitteschild is dan ook echt een musthave accessoire. Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Wie wil er nou niet de lekkerste pizza’s kunnen bereiden op z’n eigen kamado BBQ? Met de YAKINIKU pizzasteen heb je binnen de kortste keren een heerlijke pizza op tafel geserveerd. Maar op een pizzasteen kun je niet alleen pizza’s bakken maar ook bijvoorbeeld een heerlijk brood!

Naast deze voorbeelden zijn er nog veel meer YAKINIKU kamado compact accessoires die het werken op deze kamado makkelijker, leuker én lekkerder maken!

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de YAKINIKU Compact maar zou je hier graag nog wat meer over willen weten? Neem dan contact op met BBQdirect! Je komt dan altijd in contact met een BBQ professional die je kan helpen met al je vragen en die je alles kan vertellen over deze bijzondere kamado!