Masterbuilt Gravity

Wil je heerlijk BBQ’en op z’n Amerikaans? Bekijk dan eens de Masterbuilt Gravitiy serie! Al sinds 1973 is het merk Masterbuilt bezig met het ontwikkelen van diverse BBQ’s en accessoires om het BBQ’en naar een hoger niveau te tillen. Zo hebben ze ook de Masterbuilt Gravity ontwikkeld. Dit is een gravity fes charcoal smoker. Waar deze BBQ’s al jaren werden gebruikt door professionele BBQ’ers tijdens wedstrijden, ontwikkelde Masterbuilt een Smoker BBQ speciaal voor de thuiskok, en met succes! Deze BBQ zijn verkrijgbaar in 3 verschillende modellen: Gravity 560, Gravity 800 en Gravity 1050.

Masterbuilt | BBQdirect

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Hoe werkt een Masterbuilt Gravity

Elke BBQ uit de Gravity serie is voorzien van een ketel aan de zijkant waar je houtskool. Dit houtskool wordt aan de onderzijde aangestoken door middel van een aanmaakblokje of aanmaakwol. Doordat deze ketel volledig gesloten is, heb je een gecontroleerde verbranding waarbij de hitte alleen van onder weg kan. De warmte van de gloeiende houtskool wordt dankzij een ventilator gestuurd en de BBQ in geblazen. Deze ventilator is thermostaat gestuurd. In de BBQ heb je verschillende lagen met roosters waar je jouw ingrediënten op kan plaatsen. Door rookhout toe te voegen aan je houtskool of in de asbak te plaatsen, voeg je een heerlijke rooksmaak toe aan je gerechten. Doordat je ingrediënten niet direct in aanraking komen met de hittebron, is de bereidingstijd op een Masterbuilt Gravity vaak wat langer. Door deze low ’n slow bereiding zul je merken dat je vlees ontzettend mals wordt en de kans nihil is dat je ingrediënten aanbranden. Je Masterbuilt BBQ kan wel ontzettend snel een hoge temperatuur bereiken en deze stabiel vasthouden. Binnen een kwartier zit deze BBQ al op 370 graden. De temperatuur is gemakkelijk in te stellen met het bedieningspaneel aan de zijkant. Op dit prachtige apparaat kun je de lekkerste gerechten gaan bereiden!

De lekkerste smaakmakers!

Je kunt natuurlijk ontzettend veel verschillende gerechten bereiden op dit geweldige apparaat. Maar je maakt je gerechten pas echt compleet met de lekkerste smaakmakers! Smeer je vlees in met een lekkere, bijpassende rub en geef de ultieme finishing touch met een heerlijke BBQ saus. Zo maak je jouw gerechten echt helemaal af!

Een Masterbuilt Gravity koop je bij BBQdirect!

Ben jij van plan om een Masterbuilt BBQ aan te schaffen? Dan kun je deze veilig en snel online bestellen in onze webshop. Wil je liever eerst advies of wat meer informatie over dit geweldige apparaat? Dan staat er altijd een BBQ expert voor je klaar! Neem dus gerust contact op met BBQdirect.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.