Auplex kamado 21 inch

Op zoek naar een large kamado, maar wil je wel nog wat geld overhouden voor vlees en accessoires? Dan is deze betaalbare Auplex kamado 21 inch echt wat voor jou! Op deze kamado kun je allerlei kooktechnieken toepassen zoals bakken, grillen, low ‘n slow cooking, stoven, searen, warm roken en koud roken. Met een grilloppervlakte van 47 cm kun je hierop voor de gehele familie lekker BBQ’en. Dus nodig je familie of vrienden uit en ga een avondje heerlijke gerechten maken op dit fantastische apparaat. Wil je graag aan de slag op deze geweldige kamado? Bekijk dan hier de Auplex kamado Large van BBQdirect!

Auplex kamado

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Wat kun je allemaal op een Auplex kamado 21 inch?

De Auplex Kamado van 21 Inch is het large model van de Auplex kamado’s. Deze kwalitatieve keramische barbecue is uitermate geschikt voor in je tuin en ook nog een echte blikvanger! Natuurlijk kun je op deze kamado ‘klassiek’ BBQ’en, maar je hoeft het echt niet te houden bij speklappen en satéstokjes! Je kunt er op grillen, slow cooken, stoven, bakken en ga zo maar door. Als je wil kun je hierop dus de ene avond een pizza bakken en de volgende ochtend er een heerlijk brood of taart op bakken. De mogelijkheden op deze de Auplex kamado 21 inch zijn eindeloos!

Onderdelen Auplex 21 inch kamado

De Auplex Kamado 21 inch Large wordt vrij compleet geleverd met de volgende onderdelen: Een volledig RVS onderstel met geremde wielen, glasvezel afdichting in plaats van vilt, handige hittebestendige bamboe zijtafeltjes, RVS grillrooster met halvemaan opening voor het toevoegen van smaakstoffen en houtskool, keramische vuurkorf, keramische vuurring, kolenrooster, en verstelbare margrietschijf van gietijzer.

Met deze onderdelen kun je al direct aan de slag met de bereiding van heerlijke gerechten op jouw kamado. Maar je wil natuurlijk het maximale uit dit geweldige apparaat halen en dan heb je toch wat meer nodig dan de standaard set. Daarom raden wij aan om je mogelijkheden uit te breiden met verschillende accessoires. Bij BBQdirect vind je voor ieder Auplex model diverse Auplex accessoires. Met deze accessoires kun je nog meer verschillende kamado gerechten gaan bereiden en kun je jouw gasten echt gaan verrassen!

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Auplex kamado Large maar zou je hier graag nog wat meer informatie over willen ontvangen? Neem dan gerust contact op met BBQdirect! Je komt dan altijd in contact met een BBQ professional die je kan helpen met al je vragen en die je alles kan vertellen over deze bijzondere kamado! Uiteraard voorzien we je van een goed advies zodat jij op de beste manier aan de slag kan gaan op je kamado en je de lekkerste gerechten kan gaan bereiden!

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.