Auplex kamado, betaalbare kwaliteit

Op zoek naar goede én betaalbare kamado? Bekijk de prachtige kamado’s van Auplex! De Auplex kamado is verkrijgbaar in zeven verschillende formaten. Dus of je nou een bescheiden (stads)tuin hebt en graag met een klein gezelschap wil BBQ’en, of je wil de hele straat uitnodigen, je vindt altijd wel een geschikte Auplex kamado! Met een kamado van Auplex ben je verzekerd van een zeer goede kamado, voor een schappelijke prijs!

Een Auplex kamado van BBQdirect

De kamado BBQ heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Echter is het wel een flinke investering, je zou het een investering voor het leven kunnen noemen. Waar je een stalen BBQ al voor een paar tientjes kunt kopen, ligt de prijs voor een kamado toch een stuk hoger. Met een Auplex kamado koop je een goede kamado voor een hele mooie prijs! De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed!

Een Auplex kamado als complete set

Een kamado van Auplex bestaat uit een aantal onderdelen. Uiteraard het keramische ei in een onderstel inclusief 2 geremde wielen. Daarnaast zitten er aan de grote modellen handige zijtafels van bamboe. Deze zijn ideaal om je gerechten op voor te bereiden of je BBQ accessoires op neer te leggen. Ook zit er standaard een RVS grillrooster bij de kamado. De kamado bestaat ook uit een keramische vuurkorf, keramische vuurring, kolenrooster en een gietijzeren topschijf. Omdat je compleet wilt starten hebben wij sets voor je samengesteld. 

Auplex accessoires

Deze kamado al vrij compleet geleverd, zodat je al aan de slag kan gaan op je kamado. Maar je wil natuurlijk meer, je wil het optimale uit deze mooie kamado halen. Dit doe je met Auplex accessoires! Voor ieder formaat vind je hier geschikte accessoires die het werken op de kamado leuker, makkelijker én lekkerder maken! Met deze accessoires creëer je ook een stuk meer mogelijkheden om nog meer verschillende gerechten te kunnen bereiden.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Auplex kamado maar zou je hier graag nog wat meer over willen weten? Neem dan contact op met BBQdirect! Je komt dan altijd in contact met een BBQ professional die je kan helpen met al je vragen en die je alles kan vertellen over deze bijzondere kamado!

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.