Grizzly Grills Large

Ga aan de slag en bereid de lekkerste gerechten op echt houtskoolvuur met deze echte alleskunner! De Grizzly Grills Large is de perfecte kamado voor de buitenkok en het ideale formaat voor een groot gezin of grote vriendengroep. Op deze kamado heb je oneindig veel mogelijkheden en kun je diverse kooktechnieken toe te passen. Grillen, roken, bakken, searen, low ’n slow bereidingen, het is allemaal mogelijk op deze kamado BBQ! Met dit large model heb je genoeg ruimte om tot 8 personen heerlijk te kunnen BBQ’en. Bekijk deze mooie kamado nu bij BBQdirect!

Grizzly Grills

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Mogelijkheden van de Grizzly Grills Large

De Grizzly Grills large kamado is gemaakt van hoogwaardig keramiek. De echte pitmaster kan volledig zijn gang gaan op dit geweldige apparaat! De ene dag bereid je de sappigste biefstuk, de volgende ochtend verras je jouw bezoek met een heerlijke taart en ’s avonds kun je als een Italiaanse chef de lekkerste pizza’s bakken. Op deze kamado voeg je gemakkelijk een heerlijke rooksmaak toe aan je gerechten. Dankzij de ingebouwde chipfeeer kun je houtsnippers toevoegen zonder dat je de deksel hoeft te openen. Zo wordt het bakproces niet verstoord en krijgen jouw gerechten een heerlijke rooksmaak!

Deze kamado wordt standaard geleverd met onderstel en zijtafels. Dankzij het onderstel met 4 wielen kun je jouw keramische vriend verplaatsen en met de remmen zet je jouw kamado op de beste plek in je tuin. De twee bamboe zijtafels zijn ideaal om je gerechten op voor te bereiden of je BBQ accessoires op te leggen. Hiernaast wordt de Grizzly Grills Large geleverd inclusief chipfeeder, aspook, houtskoolmand, 2 halve plate setters en 2 halve RVS roosters (47 cm)

Grizzly Grills Large accessoires

De large kamado van Grizzly Grills wordt al vrij compleet geleverd zodat jij direct aan de slag kan op je nieuwe beste vriend. Maar je hebt natuurlijk nog veel meer mogelijkheden op deze kamado! Om het optimale uit deze BBQ te halen heb je verschillende accessoires nodig. Zo heeft iedere BBQ’er een aantal musthave accessoires altijd nodig. Denk bijvoorbeeld aan goede hittebestendige handschoenen, een BBQ aansteker of aanmaakblokjes om je houtskool aan te steken en een goede BBQ tang. Naast deze universele accessoires vind je bij BBQdirect ook nog specifieke Grizzly Grills accessoires die enkel te gebruiken zijn voor dit model.

Neem contact op met BBQdirect

Zie je de Grizzly Grills large al in jouw tuin staan? Wil je eerst nog wat extra informatie over deze bijzondere kamado? Neem daarvoor contact op met BBQdirect! Je komt dan altijd in contact met een BBQ expert die al jouw vragen beantwoordt en je kan voorzien van het beste BBQ advies!

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.