Een goedkope kamado bij BBQdirect!

Ben je op zoek naar een goedkope kamado? Dan ben je bij BBQdirect aan het juiste adres! Een kamado is een veelzijdige keramische barbecue waarop je heerlijke gerechten kan bereiden met een unieke smaak. Het is echter geen geheim dat kamado’s soms behoorlijk prijzig kunnen zijn. Maar maak je geen zorgen, want er zijn zeker goedkope opties beschikbaar die net zo goed presteren. Dus wil je liever een goedkope kamado kopen? Lees hieronder wat we voor jou te bieden hebben!

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.
YAKINIKU XXLARGE Compleet incl. pro set en hoes | BBQdirect
Sale
YAKINIKU XXL
Oorspronkelijke prijs was: €2.652,00.Huidige prijs is: €2.254,20.
YAKINIKU XLARGE Compleet incl. pro set | BBQdirect
Sale
YAKINIKU XL
Oorspronkelijke prijs was: €2.199,00.Huidige prijs is: €1.869,15.
YAKINIKU XLARGE Solo incl. pro set | BBQdirect
Sale
YAKINIKU XL Solo
Oorspronkelijke prijs was: €1.899,00.Huidige prijs is: €1.614,15.
YAKINIKU LARGE Compleet incl. pro set | BBQdirect
Sale
YAKINIKU Large Compleet
Oorspronkelijke prijs was: €1.499,00.Huidige prijs is: €1.349,10.
Grill Guru Original XL
Out of Stock
Grill Guru Original XL
1.199,00
YAKINIKU MEDIUM incl. onderstel en zijtafels | BBQdirect
Sale
YAKINIKU Medium Basic
Oorspronkelijke prijs was: €1.248,00.Huidige prijs is: €1.123,20.
Grill Guru Original Large Elite
Sale
Grill Guru Large Elite
Oorspronkelijke prijs was: €1.149,00.Huidige prijs is: €1.049,00.
YAKINIKU MEDIUM Solo | BBQdirect
Out of Stock
YAKINIKU Medium Solo
978,00

Yakiniku

Een van de beste keuzes voor een betaalbare kamado is de Yakiniku kamado. Deze kamado biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is perfect voor beginners of mensen met een beperkt budget. Ondanks de lagere prijs, is de Auplex kamado gemaakt van hoogwaardige materialen zoals keramiek, dat zorgt voor uitstekende isolatie en warmtebehoud. Je kunt dus nog steeds genieten van de voordelen van een kamado zonder veel te diep in de buidel te moeten tasten.

Grill Guru

Een andere optie om te overwegen is de Grill Guru kamado. Dit model staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid, en is verkrijgbaar tegen een zeer redelijke prijs. De Grill Guru kamado is verkrijgbaar in veel verschillende formaten, biedt voldoende kookruimte en een nauwkeurige temperatuurregeling, waardoor je veel verschillende gerechten kunt bereiden, van sappige steaks tot smaakvolle pizza’s. Alles is mogelijk op een Grill Guru kamado!

Grizzly Grills

Voor de prijsbewuste koper is de Grizzly Grills kamado een geweldige optie. Deze kamado is betaalbaar en biedt toch alle essentiële functies die je mag verwachten van een kamado. Met een solide constructie en goede keramiek kun je met de Grizzly Grills kamado perfect grillen, roken en bakken.

Auplex

Als je op zoek bent naar een nog voordeligere optie, overweeg dan de Auplex kamado. Ondanks de lagere prijs biedt deze kamado nog steeds een uitstekende kwaliteit en prestaties. Met de vele verschillende formaten is dit merk ideaal voor mensen met een kleinere buitenruimte of voor degenen die graag hun kamado meenemen tijdens kampeertrips, maar ook perfect voor mensen met een grote tuin. Laat de betaalbaarheid je niet afschrikken, want de Auplex kamado kan nog steeds de lekkerste gerechten voor je bereiden.

Een goedkope kamado kopen!

Kortom, een goedkope kamado kopen hoeft niet te betekenen dat je concessies moet doen aan de kwaliteit. Met merken zoals Yakiniku, Grill Guru, Grizzly Grills en Auplex zijn er voldoende betaalbare opties beschikbaar die je in staat stellen om van de voordelen van een kamado te genieten zonder over je budget heen te gaan. Doe wat onderzoek, vergelijk prijzen en functies, en je zult zeker een kamado vinden die bij je past. Begin vandaag nog met het bereiden van heerlijke maaltijden op een goedkope kamado!

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.