Auplex kamado 27 inch

Ben je niet op zoek naar een grote, maar naar een MEGA grote kamado? Dan is deze Auplex kamado 27 inch echt wat voor jou! Deze reusachtige kamado is uitermate geschikt voor thuis in een grote tuin of voor in de horeca. Op deze kamado kun je heerlijk aan de slag met verschillende BBQ technieken zoals bakken, grillen, low ’n slow cooking, stoven, searen, warm roken, koud roken en noem maar op! Met een roosterdiamater van 61 centimeter heb je genoeg ruimte om de hele familie, een grote vriendengroep of zelfs de hele straat van de lekkerste gerechten te voorzien! Wil je graag aan de slag op dit prachtige apparaat? Bekijk dan hier de Auplex 27 inch van BBQdirect!

Auplex kamado

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.
Out of Stock
Auplex Kamado 27 inch
829,00

Wat kun je allemaal op een Auplex kamado 27 inch?

De Auplex Kamado van 27 Inch is het 2XL model van de Auplex kamado’s. Met het mega grote grillrooster van 61 centimeter doorsnee kun je heerlijk aan de slag met het bereiden van verschillende gerechten en tegelijkertijd verschillende technieken toepassen!

Deze kamado barbecue is van hoge kwaliteit en uitermate geschikt voor in je (grote) tuin of voor in de horeca. De keramiek is prachtig afgewerkt aan zowel de binnen- als de buitenkant, dit maakt het dan ook nog eens een echte eyecatcher in je tuin! Natuurlijk kun je op deze kamado ‘klassiek’ BBQ’en, maar je hoeft het echt niet te houden bij de ouderwetse speklappen en satéstokjes! Je kunt er op grillen, slow cooken, stoven, bakken en nog veel meer. Als je wil kun je hierop dus de ene avond een heerlijke steak grillen en de volgende ochtend er een mooi brood op bakken. De mogelijkheden op deze Auplex kamado 27 inch zijn eindeloos!

Onderdelen Auplex 27 inch kamado

De Auplex 27 inch 2XL kamado wordt vrij compleet geleverd met de volgende onderdelen: Een volledig RVS onderstel met twee geremde wielen, glasvezel afdichting in plaats van vilt,

bamboe zijtafeltjes waar je de jouw accessoires op kan leggen of je gerechten op kan voorbereiden, RVS grillrooster, keramische vuurkorf, keramische vuurring, kolenrooster, en de verstelbare margrietschijf van gietijzer. Met deze onderdelen kun je direct aan de slag met de bereiding van verschillende gerechten. Maar je wil natuurlijk meer! Je wilt alles uit deze kanjer halen. Hiervoor heb je verschillende BBQ accessoires nodig. Bij BBQdirect vind je voor ieder formaat verschillende Auplex accessoires. Met deze accessoires kun je nog meer verschillende kamado gerechten gaan bereiden en zijn je mogelijkheden eindeloos!

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Auplex kamado 27 inch maar zou je hier graag nog wat meer over willen weten? Neem dan contact op met de BBQ experts van BBQdirect! Wij helpen je graag met al je vragen omtrent dit kamado model of met een andere BBQ vraag.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.