KANSAS kamado 27 inch – Set

1.395,00

1.395,00

Bij deze Set zit inbegrepen:

Uitverkocht

Achteraf betalen met  

  Uit voorraad leverbaar

  Ophalen bij BBQdirect mogelijk

Artikelnummer: 1000-BQ-KM-BK-27-SET Categorie: Tag: GTIN: 8720791790028

anderen bekeken ook:

-38%
+
Uitverkocht
-42%
+
Uitverkocht
299,00
-19%
+
Uitverkocht
835,00
-20%
+
Uitverkocht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KANSAS kamado 27 inch – Set” te beoordelen

INBEGREPEN IN SET:

KANSAS kamado - 27 inch

De naam kamado is het Japanse woord voor "fornuis" of "kookplaat". Het betekent een "plaats voor de ketel". De ‘mushikamado’ is een ronde kleipan met een afneembaar gewelfd kleideksel en is typisch te vinden in Zuid-Japan. Het kanji-teken voor kamado is 竈. Het kanji-teken is wellicht de beste naam om te gebruiken bij het zoeken naar informatie over traditionele niet-verplaatsbare kamado's.

De kamado’s van BBQ direct zijn beschikbaar in verschillende grootte en met allerlei optionele onderdelen en accessoires.

BBQ Handschoenen siliconen strips kamado

BBQ handschoenen

Bescherm je handen tijdens het koken met deze fijne thermische handschoenen met siliconen grip. Set van 2.

Aspook kamado

As pook

Een as pook is een praktisch hulpmiddel om de as en de overblijfselen van het houtskool uit de barbecue te verwijderen.

Meat Claws kamado-zilver 01

Meat Claws

Met de Meat Claws kan je het vlees makkelijk uit elkaar trekken, zonder dat je vieze vingers krijgt. Pulled pork of pulled chicken zijn favoriete gerechten die je uitstekend op een Kamado kunt bereiden. Met deze handige Meat Claws heb je het juiste gereedschap in handen.

BBQ starter kamado

BBQ starter

Met behulp van de BBQ starter maak je heel snel de houtskool of briketten in de BBQ aan. Vul de starter met houtskool of briketten, leg er enkele aanmaakblokjes onder en de houtskool is in een kort ogenblik klaar om in de BBQ te leggen. De BBQ starter werkt als een schoorsteen.

Marabu Houtskool

De Marabu houtskool van Smokin’ Flavours is een fijne neutrale houtskool. De met de hand gesorteerde Marabu houtskool komt uit Zuid-Amerika en staat bekend staat om zijn zuivere en zware kwaliteit. De Houtskool heeft een hoge brandwaarde en een lange brandduur. Marabu houtskool kenmerkt zich door lange takken die weinig rook afgeven en neutraal zijn in rooksmaak. Deze houtskool kun je perfect gebruiken voor zowel low & slow bereidingen als voor bereidingen op hoge temperatuur!