KANSAS kamado 21 inch Zwart – Set 2

945,00

945,00

Bij deze Set zit inbegrepen:

Uitverkocht

Achteraf betalen met  

  Uit voorraad leverbaar

  Ophalen bij BBQdirect mogelijk

Artikelnummer: 1000-BQ-KM-BK-21-S2T Categorie: Tag: GTIN: 8720791790080

anderen bekeken ook:

-38%
+
Uitverkocht
-42%
+
Uitverkocht
299,00
-19%
+
Uitverkocht
835,00
-20%
+
Uitverkocht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KANSAS kamado 21 inch Zwart – Set 2” te beoordelen

INBEGREPEN IN SET:

KANSAS kamado - 21 inch

De naam kamado is het Japanse woord voor "fornuis" of "kookplaat". Het betekent een "plaats voor de ketel". De ‘mushikamado’ is een ronde kleipan met een afneembaar gewelfd kleideksel en is typisch te vinden in Zuid-Japan. Het kanji-teken voor kamado is 竈. Het kanji-teken is wellicht de beste naam om te gebruiken bij het zoeken naar informatie over traditionele niet-verplaatsbare kamado's.

De kamado’s van BBQ direct zijn beschikbaar in verschillende grootte en met allerlei optionele onderdelen en accessoires.

Kamado set 27 inch 67 cm extra large complete set

Pizzasteen

De pizzastenen zijn gemaakt van extra sterk cordieriet keramiek waardoor ze heel goed tegen hoge temperaturen kunnen. Het is wel belangrijk om de pizzasteen niet direct boven het open vuur te leggen. De steen wordt anders te heet, waardoor de pizzabodem verbrandt en de pizza niet gelijkmatig gebakken wordt. Gebruik een Divide and Conquer of een Plate Setter onder de pizzasteen om de warmte gelijkmatiger te verspreiden over de pizzabodem.

Kamado set 21 inch 55cm medium groen bbq tools

Deflectorsteen

Een Deflector steen is gemaakt van Cordiriet keramiek, wat inhoudt dat ze geschikt zijn voor hoge temperaturen en extra sterk zijn. De Deflector steen werkt dus als een hitteschild, waarmee de directe warmte van de kolen gescheiden wordt van de ingrediënten die op de steen liggen. Hierdoor wordt het effect van een oven gecreëerd. De hitte wordt langs de zijkant van de Deflector steen geleid, waardoor het gerecht langzaam kan worden gegaard op lage temperatuur.

Let op: Zorg ervoor dat je de Deflector gelijktijdig wordt verwarmd wanneer de Kamado aangestoken wordt. Wanneer die met een te groot temperatuurverschil in de Kamado geplaatst wordt, kan de steen barsten.

Beschermhoes

De beschermhoes biedt bescherming tegen weer en wind.

Aanmaak wokkels

Met deze 100% natuurlijke aanmaakwokkels heb je in een handomdraai je BBQ op temperatuur. Door het waslaagje branden ze hevig en lang genoeg om je houtskool aan te krijgen. Gemaakt van enkel onbehandeld hout en natuurlijke was zodat je de wokkels in iedere BBQ kunt gebruiken, ze zijn uitermate geschikt voor kamado’s. De wokkels branden ongeveer 6-8 minuten en zijn verpakt per 1 kg (ongeveer 70 stuks).