Kamado Bierset – 27 inch

1.099,00

1.099,00

Bij de Kamado Bierset zit inbegrepen:

Uitverkocht

Achteraf betalen met 

Uit voorraad leverbaar

  Ophalen bij BBQdirect mogelijk

  Gratis verzending van kamado's

  Perfect voor Beer Can Chicken

Artikelnummer: BIERSET-27 Categorie: Tag: GTIN: 8720791790073

anderen bekeken ook:

-24%
+
Uitverkocht
-32%
+
Uitverkocht
-30%
+
Uitverkocht
-38%
+
Uitverkocht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kamado Bierset – 27 inch” te beoordelen

INBEGREPEN IN BIERSET:

KANSAS kamado - 27 inch

De naam kamado is het Japanse woord voor "fornuis" of "kookplaat". Het betekent een "plaats voor de ketel". De ‘mushikamado’ is een ronde kleipan met een afneembaar gewelfd kleideksel en is typisch te vinden in Zuid-Japan. Het kanji-teken voor kamado is 竈. Het kanji-teken is wellicht de beste naam om te gebruiken bij het zoeken naar informatie over traditionele niet-verplaatsbare kamado's.

De kamado’s van BBQ direct zijn beschikbaar in verschillende grootte en met allerlei optionele onderdelen en accessoires.

Grillplaat spitmaster kamado

Grillplaat

Met de grillplaat geef je vlees, vis of groente het typische grillaroma – daarvoor zorgen de gleufjes in de bakplaat. Dankzij de grillplaat blijven een aantal typische nadelen van barbecueën bespaart zoals een vies barbecue rooster.

  • Grillschaal voor vlees, zeevruchten, groente en fruit
  • Dankzij gleufjes in de bakplaat genieten van typische barbecue-aroma
  • Perfect om sappen van de chicken sitter op te vangen
  • geen ongename rookontwikkeling
  • voor de Kamado

Chicken Sitter

De Chicken Sitter is een ideaal hulpmiddel om de kip te barbecueën. Aan de buitenkant wordt de kip heerlijk gegrild en aan de binnenkant wordt de kip gestoomd met bier, cola, wijn, ketjap, kruiden en degelijke. Met de Chicken Sitter blijft de kip stabiel op de Kamado staan.

BBQ Handschoenen siliconen strips kamado

BBQ-handschoenen

Met deze handschoenen pak je kun je veilig barbecueën en ze geven je meer grip. De silicone strips op de handschoenen zorgen dat je extra grip hebt tijdens het grille en glijdt het gereedschap niet zomaar uit je handen.

Grolsch Bierpakket

Drie spannende bieren en een luxe speciaalbierglas in een mooie geschenkverpakking. Geniet van de klassieke mouttonen van Grolsch Blond, de volle body van Grolsch Dubbel en het kruidige karakter van Grolsch Tripel. Het ideale Grolsch proeverij pakket!