Grill Guru Table Top

Wil je lekker in de buitenlucht aan tafel genieten van de lekkerste gerechtjes? Bekijk dan eens de Grill Guru Table Top! Op deze draagbare topkwaliteit keramische BBQ voor op tafel proef je de pure smaak van een houtskoolvuur in alles wat je hierop klaarmaakt. De volledig keramische body is geplaatst in een metalen poeder coated draagframe met twee vuurvaste handvatten. Ideaal voor gezellige grill sessies aan tafel. Deze BBQ wordt compleet geleverd met gietijzeren kolenrooster en een rvs-grillrooster met een oppervlak van 350 x 175mm.

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.

Mogelijkheden Grill Guru Table Top

De Grill Guru Ceramic Table Top weegt 8 kilo en is daardoor ontzettend makkelijk mee te nemen. Bijvoorbeeld voor een lekkere grill sessie in het park of om mee te nemen op vakantie. Grill je graag op z’n Japans? Deze compacte BBQ is ook prima te gebruiken met de bijzondere binchotan houtskool. Zo maak je bijvoorbeeld gemakkelijk de lekkerste yakitori spiesjes op deze grill!

Kenmerken Grill Guru Table Top

De Grill Guru Ceramic Table Top bestaat uit de volgende onderdelen en kenmerken:

  • Volledig keramische body in een metalen poeder coated draagframe.
  • Twee vuurvaste handvatten waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is.
  • Gietijzeren kolenrooster, om onderscheid te maken tussen grote stukken houtskool en as.
  • RVS-grillrooster met een oppervlak van 350 x 175mm om heerlijk op te grillen.
  • Gemakkelijk op tafel te zetten door het compacte formaat en het lichte gewicht (8kg)
  • 2 jaar garantie op de keramische body.
  • Te gebruiken met Binchotan houtskool voor grillen op z’n Japans.

Accessoires

Natuurlijk kun je direct na aanschaf van je Grill Guru Table Top direct aan de slag gaan op je mooie tafelgrill. Ga er lekker met een gezelschap omheen zitten en gezellig een avondje grillen. Toch zal je snel merken dat je wat accessoires nodig hebt om het optimale uit jouw grill te halen. Denk bijvoorbeeld aan een houtskoolstarter om je kooltjes sneller te laten gloeien, een kernthermometer om te zorgen dat je ingrediënten de juiste temperatuur hebben of een BBQ tang om je ingrediënten veilig te kunnen verplaatsen en opdienen. Al deze Japanse BBQ accessoires en nog veel meer vind je ook bij BBQdirect!

Neem contact op met BBQdirect

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze tafelgrill van Grill Guru en naar de verschillende accessoires die je hierop kan gebruiken, maar wil je eerst nog wat extra informatie inwinnen voordat je tot aankoop overgaat? Neem daarvoor contact op met BBQdirect! Je komt dan altijd in contact met een BBQ expert die met alle liefde al jouw vragen beantwoordt en je van het beste BBQ advies zal voorzien.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.

Ontvang BBQ tips, tricks, recepten en kortingen per mail!

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 1x per maand een nieuwsbrief.