BBQdirect’s keuze: Kamado 21 inch

De Kamado Kansas 21 inch heeft een rooster diameter van 46,5 centimeter. De meeste gezinnen of groepen kunnen met dit formaat prima uit de voeten. Dit is daarom ook onze favoriete Kamado!

De Kamado 21 inch is gemaakt van cordieriet keramiek en is voorzien van een zwart RVS gepoedercoat onderstel, Alle metalen onderdelen zijn van RVS zodat het optimaal beschermd is tegen weersinvloeden. Aan de zijkant zijn twee uitklaptafels gemonteerd om tijdens het barbecueën producten en gereedschap op te leggen. Het onderstel staat op 4 wielen, zodat je de Kamado eenvoudig kunt verplaatsen. De buitendiameter van de Kamado is 55 centimeter en weegt ca. 89 kg.

Kamado 21 inch accessoires

Als je de kamado 21 inch compleet wilt hebben bekijk dan onze kamado 21 inch accessoires op de website. Er zijn diverse sets samengesteld waardoor je direct aan de slag kan. Voor de 21 inch Kamado is er een speciale pizza set samengesteld waardoor je de perfecte pizza kan bakken. Natuurlijk zijn alle onderdelen en accessoires ook los te bestellen.

Kamado 21 inch aanbieding

BBQdirect biedt de 21 inch Kamado scherp aan. Daarmee is het een perfect instapmodel. Het is extra voordelig als je een set aanschaft met bijpassende accessoires. Dankzij de scherpe aanbieding en het gebruik van duurzame materialen kun je een Kamado 21 inch in huis halen waar je jarenlang plezier van zal beleven.

Over de Kamado Kansas

Een Kamado is een eivormige BBQ die gemaakt is van keramiek. Door de keramiek wordt de warmte heel goed vastgehouden, is de temperatuur goed te bepalen en zijn er ontzettend veel kooktechnieken mogelijk wat de kamado heel divers maakt. Kamado’s gaan ontzettend lang mee en kan je gebruiken in alle seizoenen.