Auplex kamado 15 inch

Op zoek naar een mooie, wat kleinere en betaalbare kamado? Bekijk dan eens de prachtige Auplex kamado 15 inch! Heb je een kleine tuin of balkon maar wil je toch graag lekkere gerechten bereiden op een kamado? Dan is deze Auplex BBQ perfect voor jou! Deze BBQ heeft dezelfde voordelen als de grotere kamado’s maar dan een kleiner formaat. Dus maak je graag de lekkerste gerechten voor een kleiner gezelschap? Bekijk dan de Auplex kamado 15 inch van BBQdirect!

Auplex kamado

BBQdirect, een barbecue voor elk budget!

Bestel bij BBQdirect, dé webshop voor betaalbare BBQ’s, kamado’s, de konro grill, outdoor BBQ’s, rookkasten, buitenkeukens en offset smokers.
Auplex 15inch | BBQdirect
Tijdelijk gratis geleverd
Niet op voorraad
Auplex kamado 15 inch
349,00

Voordelen Auplex kamado 15 inch

Ben je al een tijdje op zoek naar een goede kamado maar vind je het moeilijk om de uiteindelijke stap te zetten? Deze kamado van Auplex is uitermate geschikt als instapmodel! Deze compacte kamado is ideaal om je eerste gerechten op te bereiden en de mogelijkheden van een kamado te ontdekken.. Je kunt de kamado gemakkelijk neerzetten in een kleine tuin of op een balkon, maar ook ideaal om mee te nemen naar het park of naar de camping. Daarnaast heb je met deze Auplex een ontzettend goede kamado voor een zacht prijsje. De prijs-kwaliteit verhouding is top! Deze kamado wordt standaard geleverd met een RVS grillrooster, een keramische vuurkorf, keramische vuurring, kolenrooster en gietijzeren topvent. Dit alles maakt de 15 inch kamado van Auplex de ideale BBQ voor de beginnende kamado BBQ’er!

Accessoires

Doordat de 15 inch kamado van Auplex al vrij compleet geleverd wordt, kun je direct aan de slag op deze kamado met het bereiden van heerlijke gerechten. Maar wanneer je zo’n prachtexemplaar van een kamado in je tuin of op balkon hebt staan wil je hier natuurlijk het maximale uithalen. Dit doe je met de Auplex accessoires! Voor ieder formaat Auplex kamado vind je bij BBQdirect de mooiste accessoires, zo ook bij deze 15 inch kamado! Kijk maar eens door al deze accessoires en maak het werken op de kamado nog leuker, makkelijker én lekkerder! Zo creëer je voor jezelf nog meer mogelijkheden om nog meer verschillende gerechten te gaan bereiden!

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Auplex kamado 15 inch maar zou je graag nog wat meer willen weten over dit kleine kamado model? Neem dan gerust contact op met BBQdirect! Je komt dan altijd direct in contact met een BBQ expert die je maar al te graag helpt met al je vragen en je van een gedegen advies kan voorzien. Alles zodat jij heerlijk aan de slag kan op deze prachtige kamado!